Wednesday, September 15, 2010

This ain't TV, folks, this is how fast we go.

Lovely, my second day of flu and staying home. Watched some "Beavis & Butthead do America" - the newest addition to my humble DVD collection, an ode to 90's and MTV, that wasn't ruined by "Jersey Shore". And i got through "Virgin Suicides". I love that book! And i love J. Eugenides's writing style, the way he described the hazy 70's and the secret dreams of teenage boys, not to mention the mystery surrounding the Lisbon sisters and their suicides... Brilliant. And after reading the book, i really think, that Sofia Coppola did a great job with the movie.



haigehaige (2)


Tore, teine kodune päev, kus peaksin haigust ravima. Vaatasin "Beavis & Butthead do America"t, mis on uusim lisand mu tagasihoidlikku DVD kollektsiooni, ood 90ndatele ja MTVle, mida sarjad nagu "Jersey Shore" polnud veel ära rikkunud (kes ei tea, vaadaku Youtube'st tutvustavaid klippe). Lugesin ka "Süütud enesetapud" läbi. Ma armastan seda raamatut! Ning autori J. Eugenidese kirjutamisstiili; see viis, kuidas ta kirjeldas ähmaseid 70ndaid ning teismeliste poiste salaunistusi, rääkimata Lisbonite õdede salapärasusest ja nende enesetappudest... Imeline. PEale raamatu lugemist olen ka veendunud, et Sofia Coppola tegi selle filmiga imelist tööd.

And now, something against my boredom:

haige (3)

  1. Keys to my home and my school locker, hanging on an old Oriflame keyholder. Sorry, no fancy keychains, i always lose them, the only remaints of them are some old chains, that still dangle in the keybuch./Mu kodu ja koolikapi võtmed, mis ripuvad vana Oriflame'i võtmepaela otsas. Kahjuks pole mul ühtegi kena võtmehoidjat, kaotan nad alati ära. Ainsad tunnistajad neist on nende vanad ketid, mis siiani võtmekimbus kõlisevad.
  2. My Philips mp3-player - altough i hate it at times, it still plays my music and that's what matters, right?/Mu Philipsi mp3-mängija - kuigi ma vihkan seda teatud hetkedel, mängib see siiani truult mu muusikat ning see on ju peamine, eks?
  3. Some lipglosses. At this very moment there's this H&M Hello Kitty Lip Balm ("Fresh Mango") and my new Vanilla Coke Lipsmacker./Mõned huuleläiked. Sel hetkel on kujutatud H&M Hello Kitty huulepalsam ("Fresh Mango") ning mu uus Vanilla Coke Lipsmacker.
  4. Chewing gum. I'm seriously addicted to it, i always need to chew on some. Flavours and brands may vary, but usually i stay true to pepperminty Orbit ones./Näts. Ma olen tõsiselt sõltuvuses selelst kraamist, koguaeg pean seda närima. Maitsed ja tootjad erinevad vahel, kuid üldiselt olen truu piparmündistele Orbititele.
  5. My Samsung phone. I likes it, it's simple and has everything i need./Mu Samsungi telefon. Täitsa meeldib, see on lihtne ja sel on kõik, mida ma vajan.
  6. My glasses. Now that i got new ones, i wear them more often, 'cause they fit better than the old ones and i see so much better (gah, i'm blind!)./Prillid. Nüüd, kus sain uued, kannan neid palju tihedamini, sest need istuvad mu ninal paremini ning ma näen nendega rohkem (omg, ma olen pime!).
  7. My wallet. Not much in there :D/Rahakott. Ei sisalda just paljut :D
  8. Handkerchiefs. Sometimes i have them, but then i don't need them. And then, when i'm sick and need them the most, there never there!/Salvrätid. Mõnikord on mul nad täitsa olemas, kuid siis pole neid vaja. Ning siis, kui ma jään haigeks, ning mulle kuluks hädasti paar tükki ära, pole neid kunagi kaasas!

Well, these are the essentials, that i should carry around in my bag. Nothing special and pretty simple, i'd even say minimalistic.

No comments

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.