Tuesday, December 6, 2011

Let the good times begin!

Eksamitrall on selleks aastaks läbi, suurepärane! Eile ja täna olid hiina keele eksamid, suuline ja kirjalik siis vastavalt. Peale hunnikut hieroglüüfe, väheseid unetunde ning mõnusat kofeiiniannust olen taas valmis naasma normaalsesse elurütmi... või no peaaegu, sest nädala pärast on taani keele eksam. Aga ma usun, et peale mitmeid hiina keele eksameid on taani keel üsna lebo, eks? Haha, ei, tegelikult kavatsen ikka tublisti nädalaga vajalikul tasemel taani keele selgeks saada ja kõik ilusti sooritada :) Selleks aastaks olen igatahes hiina keele ja ajaloo loengutega ühele poole saanud, ka lõppesid ametlikult taani keele tunnid, mis tähendab seda, et nädalasse lisandus 15 vaba tundi. Success! Preemiaks on sel pühapäeval plaan väisata Hamburgi jõuluturgu ning uskuge mind, et peale üsna rutiinseid nädalaid siin Sonderborgis on see ikka vägagi tervitatav vaheldus! Nii, ja nüüd - pildid!
Kertil oli jõuluõhtusöök kursusega ning ta küpsetas sel puhul piparkoogise cheesecake'i. Kook oli mega isuäratav, aga majaelanikud said seda minimaalselt proovida, sest eelkõige oli eesmärk see transportida Kerti kursakaaslasteni. AGA meie suureks rõõmuks naasis Kerti järgmisel päeval tervelt KOLME koogiga :D Nii et saime lisaks juustukoogile ka õuna- ja banaanikooki. Ja koogid polnud üldsegi halvad, pigem polnud magus kook õlle kõrvale just esmane valik... piinlik, aga poekrõpsu söödi parema heameelega, kui kodus armastusega valminud kooki... Nojahh, seda rohkem jäi meile!
Täna sadas wannabe-lund ka. Aed muutus paariks minutiks valgeks, siis läks asi käest ära ning hakkas jälle vihma sadama.
Muide. Meil on jõulupõõsas. Just sayin'.
Vaene tudeng ostis soodukaga mustikaid ning sai vitamiine. Marjad mmmmm pole teid nii ammu saanud! (mustikad on muideks kasulikud silmadele ning kui arvestada seda, kui palju ma siin arvutis aega veedan... oli see tõesti investeering tervisesse!)
Ohoho, ega tänane päev pole ainult seepärast vahva, et mul eksamitega finito on. Oooei. Päeva teeb lausa FANTASTILISEKS see, et Merlel, mu toredal toakaaslasel, on täna sünnipäev! 
PALJU ÕNNE SÜNNIPÄEVAKS, KALLIS MERLE!
Ja nüüd algab ilmselt läbu.
Jahh, meie diivanilaual on hetkel selline kaunis vaatepilt. Istun siin üleval ja ei suuda ära oodata hetke, mil saaks hambad sisse lüüa :D

Nii toidune postitus tuli seekord....

No comments

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.