Saturday, November 2, 2013

After Chinese

Reedel peale tunde kutsus Alexandra mind Euroope veini ja toidu festivalile, ning uudishimu/pisikese koduigatsuse tõttu ei vajanud ma otsustamiseks kaua aega - otseloomulikult läksime!
//
On Friday after classes, Alexandra invited me to a European wine & food festival and due to deep interest and a tiny bit of homesickenss, I really didn't need a lot of effort to be convinced! Yes, we went!
Friday
Friday
Friday
Friday
Huaihai Road
Friday
Friday
Granaatõunad
//
Pomegranat apples
Friday
Friday
 Taani ja Eesti - kahe koduriigi lipud uues kodus.
//
Denmark and Estonia - the flags of my two home countries in my new home.
Friday
Friday
Leidsime Euroopa riikide rahvustoite tutvustava brožüüri, Eestit esindas sült! Ega väga mööda ei pandud, aga ise oleks mõne isuäratavamalt kõlava roa sinna valinud.
//
We found a brochure which introduced the dishes of different European countries. Estonia was presented with jellied pork meat! Well, it's not wrong, but I would have chosen something, that sounds a bit better.
Friday
Jalutasime Xintiandi'le välja ka lõpuks ometi käisime ka traditsioonilise shikumeni muuseumis.
//
Walked until Xintiandi and finally went to the shikumen museum.
Friday
Friday
Friday
Friday
Friday
Friday
Halloween on siin isegi arvestavate mõõtmetega, päris paljud tähistasid seda püha :)
//
Halloween is actually being celebrated here :)
Friday
Friday
Friday
Friday

4 comments

Eveli said...

Hei, kuidas LunchBoxi toidud maitsevad?
Ma olin juhtumisi just selles firmas eelmisel sügisel praktikal ja VÄGA üllatav oli su blogis just nende reklaamiga kotti näha! Milline kokkusattumus :)

Kriss said...

Haha, nii veider, kuidas maailm paistab nende pisikeste kokkusattumuste võrra aina enam kokkutõmbuvat :D
Kuule, ma ostsin Lunchboxist naturaalset jogurtit... Võrreldes selle imeliku jamaga, mida kohalikust supermarketist leida võib (ehk siis et tea, mis päritolu piimast + absoluutselt kõik on suhkrulisandiga -_- ), oli täiesti tavaline naturaalne jogurt niiiiii heaa :) Ma ei ole väga kursis, mida Lunchbox veel pakub, nende stendil oli sel pärastlõunal ainult jogurtit ja sidruni quark'i pakkuda.

Eveli said...

Olin oma ülemusega üle tüki aja jälle kontaktis ja uurisin, kuidas LunchBoxil läheb. Päris esimene kohvik avati jaanuari alguses Xintiandis, täpselt risti ületee Starbucksist.
Sain teada, et nad kolisid sealt paari kuu möödudes ja on nüüd esindatud Xintiandi Basaaril, (Xintiandi mallis, exit 1 juures).
Kui soovid, võid minna ja mulle mõeldud tasuta lõuna välja võtta, kuna ma ise lähiajal Shanghaisse ei satu. Kui Martin juhtub seal olema (http://brunchwith.com/filter/Shanghai/Martin-Brian-the-Lunchbox-Shanghai-1 piltidel triiksärgiga), siis ütle, et oled minu tuttav ja ma lubasin sul oma lõuna välja võtta. Ma ise lahkusin Shanghaist veel siis kui esimene kohvik ehitusjärgus oli ja ma ei saanudki toite maitsta:)

Kriss said...

Ohh, päriselt?! Aitähh, sa oled tõsiselt vahva! :)
Käisin jahh ühel päeval Basaaril ja väga mõnus üllatus oli LunchBox sealt leida. See artikkel, millele viitasid, jättis kohast ning omanikest eriti sümpaatse mulje. Kuna olen sellise atmosfääriga kohast juba tükk aega puudust tundnud, siis lähiajal peaks tõesti lähemalt uudistama minema :)
(Ja aitähh veel kord, kniksu ja kraapsuga :) )

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.