Tuesday, June 28, 2011

Red Tapery


Red tapery a.k.a. bureaucracy.
Really, could there be anything more annoying and expensive than that? Spent so much money on these few particular pages to get and apostille and a translation, now I have to live off bread and water for a month & i'll never get a new lens for my camera & i can't enjoy the summer sales & i can't go to hairsalon. Ok, not the end of the world, but these are the little things that make me grumpy. I hope this thing pays off.

Paberimajandus ehk bürokraatia.
No tõsiselt, kas saab olla midagi veel tüütumat ja raha nõudvamat? See on haige, kui palju raha mul paari lehe apostillimiseks ja tõlkimiseks kulus, pean nüüd kuu aega leivast/veest elatuma & ma ei saa kunagi uut objektiivi kaamerale & ma ei saa suve allahindlustest viimast võtta & ma ei pääse juuksurisse. No olgu, ei ole just maailma lõpp, aga need on need pisiasjad, mis panevad mossitama. Parem oleks, et see jama seda kõike väärt oleks.

5 comments

Anonymous said...

Bürokraatia võtab tõesti appi karjuma ja ära jooksma, ei kadetse üldse. :D
Aga mida/kuhu kavatsed edasi õppima minna?

Kriss said...

Taani poole piilun, aga mida õppima... no, ütleme nii, et kui kõik ilusti läheb ja kui ma nende paberitega ikka kõik õigesti ära majandasin, lisaks veel sisse saan... siis räägin lähemalt asjast! Hetkel ei julge sellest põhjalikumalt rääkida, las asjad areneda veel ;D Tartusse olen paar avaldust ka saatnud, mitte just suure vaimustusega kaalun ka Tallinna Ülikooli... vaatab veel.

Anonymous said...

Palju edu igatahes, ükskõik, kuhu Sa siis ka ei lähe! :)

Kriss said...

Tänud lahkete soovide eest :)

Jelena Zivanovic said...

Lovely pics and fantastic hat!!!;))
xoxo
Jelena
http://glamfabchameleon.blogspot.com/

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.