Wednesday, July 6, 2011

And I Find it kind of funny, I find it kind of sad

DSC_0730-tile
DSC_0734
New stuff

Not much going on these days. Been lazy, watching movies, reading, shopping, jogging and erm... taking it easy. I guess I'm just preparing myself for tomorrow, 'cause the 4-day-cycle of work will begin and I need all my powers for these long days.

Viimasel ajal pole just palju toimunud, olen üldiselt laiselnud, lugenud, pisut ostelnud, jooksmas käinud, filme vaadanud ja eeem... rahulikult võtnud. Ilmselt valmistun homsest algava 4 päevase töötsükli jaoks - nende pikkade päevade jaoks pean oma akud täis laadima.
Aa, mis veel - käisime Marisega nn kultuurikilomeetrit väisamas. Kultuuri oli kuidagi vähevõitu, nii et isiklikult pettusin. Põhimõtteliselt on tegemist lihtsalt kergliiklusteega, kus saad kaks kilti miskisuguste varemete vahel jalutada, aegajalt paistab põõsa vahelt meri. Don't get me wrong, need varemed olid tegelikult huvitavad, aga ma ei saanud eriti targemaks sellest, et need lihtsalt seal olid, no selle raha eest ei oleks ilmselt raske ka paar teadetetahvlit paigaldada, mis kasvõi paari sõnaga aimu annaks, mis hoonega tegu on. Patarei vangla kohta jagas oma kesiseid teadmisi minuga Maris, seal üksi trippides oleksin nende varemete peale ilmselt õlgu kehitanud... "Ökosaare" poindile ei saanud ka eriti pihta, Kultuurikatla ümber käis karm ehitus ja Linnahalli alt kartis Maris üldse läbi minna, sest miskipärast vaevas teda mure, et kogu kupatus variseb meile kaela või dno... häiris teda pime tunnel?
Üldmulje? Meh...

2 comments

Anonymous said...

uu, kust need tennised pärit on?

Kriss said...

need sain Seppäläst soodukaga :)

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.