Tuesday, September 6, 2011

Hard duty

Ma ei tea nüüd, kui põnev see postitus olla võib, aga eks me proovime... Ma siin vaatasin, et ma polegi meie peopilte üles pannud! Ma ei mõtle siinkohal mingeid labaseid pildijõletisi, mida endalgi järgmisel päeval piinlik vaadata, vaid ikka neid viisakamaid.
Võite küll küsida, et mis kasu neist olema peaks, kuid ärgem unustagem, et tudengielu juurde kuulub ka paras annus möllu! Eriti siis, kui elad kodunt eemal, eriti Taanis ning ülikool ISE orgunnib selliseid üritusi. Lisaks on ju ikka huvitav suhelda teistest riikidest pärit noortega! Oh neid õhtuid, mil jäised põhjamaalased kohtuvad temperamentsete lõuna-eurooplastega... nalja, draamat - kõike saab!

Esimene laupäev uues linnas, teine peoõhtu.
Khm, siis kui pole aimugi, kus asub Skovvej võimistand' oligi tänav, ongi mõistlik digikas välja otsida ja endast pilte teha. Really classy.
Ühika all on baar, üsna normaalne.
Palun vaadake hoolikalt geniaalset silti baarileti kohal. Ei propageeri midagi. Täname teid tähelepanu eest. 
Ahjaa, ning see on juba TEINE laupäev (ehk siis see nv). Ja taaskord oli tegemist ülikooli poolt korraldatud üritusega.

Aga nüüd läehvad viisakad tudengid ränka tööd tegema. 40 lehte Hiina ajalugu - oma valik, kas loed helendavalt arvutiekraanilt ja jääd pimedaks või prindid need lehed välja, maksad raha ja tapad paar puud. Organizational behaviour ja Microeconomics on samuti ootel. Ja muidugi vahvad hiina tähemärgid. Aga ma ei vingu, tegelikult on siin vahva! :)

Hehe, ja ilm on meil endiselt tormine. Pidime täna mägironimist proovima, kuid kuna tuul pidi pikali paiskama ja vihma täristas lisaks, otsustasid kõik, et ei viitsi 3 kilti ronimishalli kõmpida. Nii et läksime sõbra ühikasse kohvi jooma ning õppisime mingeid veidraid soome kaardimänge. Kvaliteetaeg siiski.

No comments

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.