Saturday, November 5, 2011

J-Day photobomb

Nonii, sellest saab mu senise elu kõige pildirikkam postitus tulema, nii et seadke end aga mugavamalt sisse. Ja kuna pilte on palju, tuleb juttu tagasihoidlikumalt.
DSC_1112 
Õhtu alles algab!
Eile õhtul läksime umbes 20 inimesega hiina/mongoolia bufeesse - all you can eat!
Teada-tuntud värk - aasia toit on imehea! Spring rolls, krevetid, kanavardad, mõnusalt vürtsikad kastmed ja köögiviljad... Pole ime, et käisime mitmel toiduringil!
Kahjuks ei olnud siin söögipulkadest eriti kasu :D

Väga fäänsi interjöör.
Peale sööki käisime uut baari, Wunderbari, piilumas.
Michelle ja Kerti!
Fresh! on põhikoht, siit saab sarnaseid võikusid, nagu Subwayst, lisandeid saab ise valida. Ja siit pärineb Kerti kuulus šokolaadiküpsis ka!
Cafeenis, ülikoolibaaris, ootamas, et kell saaks 20:59. Just sel kellaajal (kuid baarileti ette hakati kogunema nii umbes 10 minta varem) said esimesed õnnelikud tasuta Tuborgi uut jõuluõlut - ja nii kõikides linna baarides! Ja tõepoolest, linna peal liikusid ringi päkapikumütsides tegelased ning Cafeenis lasti vahepeal ka jõulumuusikat (õnneks mitte nii palju, et üle viskaks).
Mõned sinised päkapikumütsid on täitsa näha.
Ja kunstlund sadas ka!

Ja siin nad on! Ma pole küll eriline õllespets, aga maitse oli tegelikult üsna tavalise õlle oma. Lootsin, et sinna on ikka mingeid vürtse lisatud, et pisut jõulutunnet süvendada, kuid tegemist on lihtsalt kraadi võrra kangema õluga, muud midagi erilist.

Ruumi oli megavähe muideks, lõpuks oli tantsimisega ka raskusi, ühest baari otsast teise jõudmine oli täielik õuduk.
Läks päris hästi kaubaks.

DSC_1256

Jesling ja Pavita, tagant piiluvad Esmat ja JC ja George, kes tegi hullu stand-up comedy't meile, hull naljavend :D

No comments

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.