Ei hoidnud maitseainetega tagasi.
Verivorstid ja kartulid sekka, seejärel ahju.
Pakike kodumaist. Oot, wait, whatt? Jõhvikatega? Tore, et nüüd märkasin.
Seda va Jamie või Nigella värki tegemas...
Bearnais' kaste juurde.
Superb, ootamine on läbi, parim osa võib alata!
Esimene Ris a la Mande - riisipuding mandlite, vanilje, vahukoore, kaneeli ja muskaatpähkliga. Lisandiks kirsikaste. Traditsiooniline Taani jõulutoit. Mnjom.
Note to self - lase riisil rohkem haududa :D (aga ok, esimene kord, ikka veits aia taha :D vahukoor suudab siiski kõik söödavaks muuta + looks good anyways).
2 comments
su blogi ajab mu kõhu alati niii tühjaaaks:D mõnusad toidud:)
Oooh, rõõm kuulda :)
Ma olen üsna sujuvalt niisama-blogijast digimuutunud toidublogijaks :D
Post a Comment