Friday, April 20, 2012

20042012


Käisin hommikul trennis ja seejärel linnas - just selline võrratu vaatepilt avanes. Kahju, et pilves oli, rikkus minu meelest pildid ära.
//
Went to spinning class in the morning and then to downtown - it's wonderful there. Too bad, it was cloudy, I think it kinda ruined the photos.
DSC_0893
Ja siis läksin parki ning see on mu absoluutselt lemmik-koht seal.
//
Aaaand then walked in the park, in my absolutely favourite place.
Vajadus igale poole turnida.
//
That's so me - climbing around random places.


Keegi käis Faktas ja ostis oma lemmikjogurtit. Ja kodus jõi kohe pool pakki tühjaks... lemmikjogurtite teema, kahjuks.
//
Someone was at Fakta and bought her favourite yoghurt. And then went home and drank like a half of it. That's the thing with favourite yoghurts.


DSC_0905
Kuna mul on kit-objektiiv, mis on üsna piiratud võimetega, siis võite ette kujutada, mismoodi ma sellele pardile küüritades ligi hiilisin.. huumor. 
//
Since I only have this kit-lens, which has really limited options, you can only imagine how I had to crawl closer to the duckie to get a close-up like this. I think it might have been quite amusing to see me from the side like that.

5 comments

Anonymous said...

Üliarmas :)

Kadi said...

Kas see lemmikpuu sinu lemmikpargis võiks olla mõni paju? Väga vinge ja vana näeb välja igatahes. Ja tahaks, et Eestis oleks ka juba kevad käes - siin vihjab kevadele ainult paljas maa ja vihm, natuke soojakraade ka :)

Kriss said...

Justnimelt, see on paju! Ja ega see kevad tulemata jää, ma olen isegi natuke kade, et Eestis on see mõnus aeg alles ees :)

Michael said...

Great pictures!

Kriss said...

Thank you! :)

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.