Saturday, April 21, 2012

Peach

Hommikul käisin Relli ja Merlega step-aeroobikas ja sealt sai mõnusa energialaengu. Olin täitsa valmis peale seda kuskile rattatuurile minema, aga kohe, kui asusin uksest väljuma, hakkas mõnuga vihma ladistama. Kõuemürinat oli ka vist kuulda, kui ma ei eksi. Nii et mu väljaskäik piiruds kõigest kerge tripiga Lidlisse koos Kertiga, et jäätist osta. 
Niisiis on pakkuda fotosid vaid sellest võrratu värviga küünelakist, mille oma meigikastist taasavastasin ja mis nii mahedalt mu sinise sõrmusega harmoneerub. 
//
Went to step-aerobics class with Reelika and Merle this morning and it gave me so much positive energy. So I was totally planning a small bike-trip to whereever, but just as I started to leave the house, it started pouring rain. I think I even heard some thunder. So my nicely planned trip ended with me going to Lidl with Kerti and stacking up on some ice cream.
So all I have to offer are these photos of a wonderful peach-colored nailpolish I rediscovered in my make-up box. Especially love the combo it creates with my blue ring.
Lisaks avastasin täna Isabella Thordseni blogi. Tegemist on siis noore taanlannaga, kelle blogi on mitme auhinnaga pärjatud ning kel on oma vintage poeke. Eriliseks teeb selle kõik minu jaoks just fakt, et Isabella on pärit - trummipõrin - Sønderborist! Nii et minu suureks üllatuseks tunnen ta fotodel olevaid kohti ära ning kunagi ehk võtan end kokku ja kiikan ta poodi ka sisse. 
Suur boonus - ta blogi jälgides jääb ehk ka pisut taani keelt külge. Nii et klikake bännerile ja uurige ka!
//
I also discovered Isabella Thordsen's blog today. She is a young dane, whose blog has recievad a few awards and who runs a small vintage shop. This is all especially interestig to me, since Isabella is from - drummroll - my new hometown Sønderborg! So it's really fun to reckognize some of the places on her photos and maybe one day I'll even check her shop out.
Big bonus - follwing her blog might improve my danish skills. Hopefully.
Anyways, click on the banner and be sure to have a look for yourselves!

No comments

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.