Tuesday, April 24, 2012

You're a stone fox

Purity Ring - Obedear 
  


DSC_0965


Üle pika aja väisasin mikroökonoomika loengut, milles oli evaluation of the course täna. Kuna pole eriti kohusetundlikult loengutes käinud, istusin targu vaikselt, midagi ei kommenteerinud ja maalisin oma hanzi'sid (sest oh imet, taaskord kahe nädala pärast eksam... miks ma alati kaks nädalat enne selliseid asju avastan?). 
Kuulasin ja imestasin ainult. Kuidas taanlased nõudsid, et õppejõud koostaks piisavalt lihtsa eksami, et loengus käijad ikka läbi saaks. Sest olgugi, et ta loengus käis, kukkus ta nii esimese kui ka järeleksami läbi. Sel ajal, kui ta õppejõudu peedistada ei viitsinud, näppis oma Galaxy Tab'i. Palun vabandust, aga miks peaks eeldama, et lihtsalt loengus kohal olemine peaks kellelegi garanteerima edukat eksami sooritust? Käisin terve eelmise poolaasta jooksul igas mikro loengus, kuid ei saanud suurt midagi aru. Kuu enne eksamit võtsin õpiku kätte ning lugesin igat peatükki nii põhjalikult, kuniks aju huugama hakkas. Tegin ära eksami.
Tean ka selliseid kursakaaslasi, kes samuti loengutesse kuigi tihti kohale ei ilmunud. Kuid nad nägid kurja vaeva oma vabast ajast, et mikrot korrata. Tegid samuti ära esimese korraga.
Elu ei olegi alati kerge, harjugem ära, eks. Ma ei tea miks, aga viimasel ajal riivab liiga tihti mu kõrvu kellegi palve, et tuldaks lokkavale laiskusele vastu. Kuniks kõik ära harjuvad selle madala imbetsiilse tasemega. 
Ja see samuti üks nendes rohketest põhjustest, miks me ühiskond aina enam mandub.

---

Ok, nii palju siis mu teisipäevasest rant'ist. 
Muuseas nägin täna oma uue toa uues korteris üle. Pisike tuba esimesel korrusel, otse köögi kõrval, miljonivaatega jalgrattakuuri poole. Kõrged laed ja päiksega küllastunud hommikud (sest hommikul on mul päiksepoolne tuba), mida ei jõua ära oodata. Sealt otse edasi saan astuda samuti päikselisse kööki ning nautida hommikukohvi, mmm.
Mööblist oman hetkel riiulit ja kahte pappkarpi. Hea kerge kolida. 
//
Had this tiny Tuesday rant, which I'm not in the mood of translating.
On another note, went to see my new room in our new apartment. It's a tiny room on the first floor, right next to a kitchen, with a million-dollar view to the bike-shed. High ceilings and mornings full of shimmering sunlight (because my room in on the sunny side during the mornings), can't wait already. And then I can step right into the bright and sunny kitchen & enjoy a cup of morning coffee, mm.
As for the furniture, atm I own a shelf and two cardboard boxes. Moving will be easy.

2 comments

Michael, Hej Sønderborg said...

Congrats on the new flat. This Friday and Saturday there is a big flea market on the harbour Friday and Saturday. If you need furnitures/house-stuff it might be worth checking out.
j.mp/IoK55G

Kriss said...

Thanks, will deffinetly have a look :)

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.