Thursday, May 31, 2012

Sooooo serious





Viimasel nädalal on ainult mikromikromikro meeles mõlkunud. No olgu, pühapäeval ja esmaspäeval olid suvekuumad, nii et need päevad veetsin rannas (ja põlesin haledalt ära... "playing gypsy" nagu mulle täna öeldi). Aga muidu olen tunde nokitsenud ja lugenud ja arvutanud... mu mikrovihik näeb taas organiseeritud ja kena välja, nii et homme on see mu suurim abimees. 
Seda eksamit kardavad vist KÕIK - hiinakatest ei maksa rääkida, see on meil ainus selline "tõsisem" aine, aga kui business admin'i rahvas ka mures on (ja neil on eraldi mate tunnid ja statistika 'n other stuff)... ei taha teada, mis hakkab toimuma homme.
Olgugi, et see pole viimane eksam, me kõik lihtsalt peame homme tähistama, et selle (kasvõi praegu näiliselt) kaelast saame. Hohoo, ootan õhtut. Ootan kergendustunnet ja vabadust.
Uus kodu on vahva, seda jõuan ka läbi sessituhina mainida. Täna oli meil kõigil mikrost kopp ees ning passisime kassivideosid Youtube'ist. 
Jaaaa nüüd peaks veel viimaseid hetki mõistlikult kasutama ja midagi homseks eksamiks veel ette valmistama...


1 comment

caizi said...

mul sama lugu hetkel.. sellesuhtes, et ootan esmaspäeva, sest siis teen oma viimase eksami ja siis on vabadus. ootan nii väga juba esmaspäeva õhtut, tahan lihtsalt rahus olla :)
ja, kui sul kiire periood mööda saab, siis võiksid oma uuest kodust ka pilte panna :)

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.