Saturday, June 9, 2012

Officially on Summer-Vacation

Marina and the Diamonds- Rootless
Florence and the Machine - Shake It Off(Benny Benassi Radio Edit)

Wildcat!Wildcat! - Mr Quiche
 
Noosa - Fear of Love

MGMT - Electric Feel (favourite!)

Kõigepealt - tavalisest pisut rohkem muusikat postituses, yay!
Reedel kirjutasid hiinakad oma viimase eksami, seekord siis marketingis (huhh, Porter five force analysis ja sequential marketing model, kõlab jõle keeruliselt... kuigi õnneks oli kõik siiski tehtav). 
Õhtul oli meil üks pisike get-together, kus koskedena voolas leedu õlu (mida kohalik Netto müüb - peaks uurima, kas on ka eesti õlut) ja odav saksa vein. Ja seda kõike ühes ülikooli klassidest, kust avanes suurepärane vaade linnale.
Täna oli casual laupäev, käisime Kertiga pisut külaturgu kaemas ning ostlemas. Päeva parimaks diiliks osutus tool, mille ma leidlikult ratta sadula ja pakika külge kinnitasin ning üsna kummalisel viisil siis kodu poole läbi vihma väntasin. Sest kõndimine on nõrkadele. Voodi ostsin ka ning naljakas on see, et samuti täna soetatud juuksevärv maksis rohkem, kui mu voodi. Selle peaksin oma tuppa lähipäevadel toimetama, nii et hüvasti, pooltühi madrats!
Ja kuna mu elu on nii põnev, siis järgnevad paar pilti lähiaja ostudest.
//
Firstly - a bit more music in this post, yay!
Chinese negots wrote their last exam in marketing on Friday (huhh, Porter Five Force analysis and sequential marketing model, sounds sooo serious... but actually it's doable).
We had a nice get-together in the evening, where Lithuanian beer was flowing (they sell it in local Netto, I should go check for some Estonian beer also)  along with cheap German wine. And we had it at a classroom in uni, where we had an amazing view on the town.
Today we had a casual day. Did some massive shopping with Kerti and my best buy of the day must be a chair. Transporting it home was epic, since I managed to attach it to my bike in a weird way and ride home through the rain like that. I mean, walking is too mainstream, when you have a bunch of shopping bags and a chair on your bike. And I did buy a bed today, which for some reason cost less than the hair-coloring kit I also got today. Meh, Denmark. Should transport it to my room during these few days now, so bye-bye half-delfated mattress!
And since my life is so exciting, I'm gonna post some photos of recent purchases.
Maailma kõige ilusam seelik H&M'ist. Suvevaheaja alguse puhul. Olgugi, et päev läbi vihma ladistas.
//
World's prettiest skirt from H&M. To mark the beginning of summer holidays. Even though it was raining the whole day.
YSL'i näopuhastusgeel, kõrvarõngad ja mousse juuksevärv neiule, kes ei oska muud moodi juukseid värvida. Proovisin valida midagi oma juuksevärvi lähedast - et ei peaks nii tihti enam värvima.
//
Cleansing gel from YSL, earrings and mousse haircoloring kit for a girl, who is too clumsy to color her hair any other way. Tried to pick something similar to my own natural color - then I don't have to deal with it that often.
Üks imekena särk H&M'ist, mille paar nädalat tagasi ostsin.
//
A pretty shirt from H&M, which I got a few weeks ago.
Kotike, taaskord H&M'ist, lasteosakonnast :D Tohib küsida, et kes disainib lastele mustast lakknahast kotte? Khm, okei. Hea casual kott igatahes.
//
Bag, from H&M's kid's section. May I ask, who is the genius designing black patent leather bags to children? Khm, okay. It's a nice casual bag anyways.

Lõbus ja kerge suvelugemine vene klassikulte hulgast. Või siis mitte. 
Sest nüüd on aega lugeda raamatuid, mil pole kooliga mingit pistmist. Kergendus.
//
A fun and easy summerbook among Russian classics. Or not.
Because now I have time to read novels, which have nothing to do with school subjects. Relief.

1 comment

Anette said...

üliilus seelik! ja sellest kotist ei ütleks ka ära :D

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.