Monday, August 27, 2012

Sunday at Helsinki

 Üks väga udune Tallinn.
//
A very foggy Tallinn.

 Teel Suomenlinna kindluse poole.
//
On the road to Suomenlinna.





 Pole aimugi, kuidas sellist instrumenti nimetada. Tegelikult huvitab mind rohkem see, kuidas seda transportida - kas peab kõik lahti võtma, või käib see kokku? Kuhu kõik need pudelid ära mahutada?
//
No idea how this instrument is called. Actually, I'm more interested how one carries that thing around - do they take everything apart or can it be put together somehow? Where do they put all these bottles?


Good ol' poro.

Eilne reis oli veel selle poolest eriline, et ma ei astunud mitte ühtegi poodi sisse. Reaalselt ei kulutanud ühtki senti järjekordselt riiete, ehete, söögi või muu jama peale. Ja ega polnud ka aega, sest Suomenlinnas läks omajagu aega, lisaks kolasime linna peal, siis sõitsime kuskile äärelinna sugulase juurde ning käisime ratastega metsas sõitmas. Seenel käisime ka, minul suurt õnne polnud, paar kärbseseent suutsin tuvastada, kõik muu oli kahtlane ja ma ei julgenud võõraid seeni korjata. Sugulane suutis aga korvi pista puravikke, kukeseeni ja eem.. minu jaoks tundmatuid, aga väidetavalt söödavaid seeni. Kuna eile sõime sama metsa seentest tehtud kastet ning olen senini elus, siis usun, et tal on täitsa õigus.
Ah ei, siiski - natuke ikka kulutasin eile! Lihtsalt niisama moe pärast ostsin tagasi minnes tax free poest paki lagritsaid :D
Nädal Taanini - meh... time, y u fly so fast?
//
Yesterday's trip was really special, since it was the first time I didn't step into any of the stores there. Literally didn't spend a cent on clothes, accessories, food or other crap. Didn't really have time anyways, since we went to Suomenlinna, which took alot of time, then walked around the city and later on rode to my relatives' home somewhere in the suburbs. Then we went to the forest on bikes and picked some mushrooms (actually, my relative found all of them, since I have no idea which ones are edible or poisonous, so I was too afraid to pick any of them).
Hm, no, actually, I did buy something yesterday - a pack of licorice from the tax free shop :D
Just a week 'til Denmark - meh, time, y u fly so fast? 

No comments

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.