Saturday, September 1, 2012

September, be kind to us

Summer has left the stage, september pressib peale ja vastavad vihmahood ning kergelt kolletuvad lehed on kohal. 
Vaatamata sellele, et suvi Eestis oli lühike (mitte ilma, vaid minu kohaloleku poolest), oli see siiski tegus ning sain oma akud uueks semestriks täislaetud. Täna-homme pakin oma kola kokku ning esmaspäeva varahommikul kell 5 istun unesegasena lennukis, suund Riia poole. Ja siis Kopenhaagen. Jaaaa Sonderboring. 
Tegelikult on lootused vähemalt paari esimese nädala jaoks üsna kõrgele kruvitud, sest linnakese on vallutanud uute clueless freshmen'ide laviin - ehk siis palju uusi nägusid. Ja eestlaste kogukond saab hulgaliselt täiendust. 
Cool fact - esmaspäeval jõuan TÄPSELT oma esimese koolipäeva lõpuks Sonderborgi. Hea algus uuele kooliaastale indeedio.
 Muljeid eilsest - eesti oma grunge tšikkide bänd Krahlis (cheers to good music), palju asjatut kisa kadunud aifööni pärast, jahe oleng Linnahalli katusel + meretuul ning mõnus kodutee blue moon'i saatel (blue moon ehk harukordne juhus, mil ühe kuu jooksul on kaks täiskuud). Oh, ja ma nii armastan läätseid, nii hea oli terve õhtu kõike selgelt näha! Olgugi, et nende silmapanekuks pean arvestama poole tunniga per eyeball, jõuan kümme korda närvi minna ja läätseid põrandale pillata, siis tegelikult oli see ikka vaeva väärt.

No comments

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.