Monday, October 8, 2012

Parties & yellow leafs

C2C - Arcades
   
(also check out the cool video for this!)




Killuke hiina sügispeost laupäeval ning sügisesed lehekesed peale tänast viit tundi ülikoolis (ehk siis kokku 7 tundi, sest kaks loengut oli ka). Üldiselt pidin õppima, aga vahepeal täiustasin Youtube'i playlist'i (jah, meeletult vajalik ja väga õige hetk selleks), käisin kursaõega kohvitamas ja chattisin Indoneesias elutseva sõbrantsiga. 
Aga ma õppisin ka ning kavatsen kohekohe jätkata :)
Jaaa ma olen megauhke, et suutsin hommikul vara üles ärgata ning end jõuksi vedada enne loenguid.
//
Bits from the Chinese Mid-Autumn party on Saturday and some autumny leafs from today after spending 5 hours at the university (actually 7 hours, since I also had 2 lectures). Kinda had to study, but meanwhile I updated my Youtube playlist with some new songs (yep, really neccessary and totally the right time for that), went for a coffee run with a coursemate and had a chat with a friend currently residing in Indonesia.
But I did study a bit and I'll continue after a few moments :)
Aaaand I'm so proud that I woke up really early today and even managed to go to the gym before classes.

3 comments

Häly said...

Hei! Kuna endal on suur tahtmine minna Taani õppima, aga sellege seoses tahaks natuke rohkem infot inimselt, kes seal paregu viibib, nii et hetkel oled ainus, kes on silma jäänud. Seega kui oled nõus mu mõnedele küsimustele vastama, siis palun võta minuga meile teel ühendust(ise ma su meiliaadressit kahjuks kuskilt ei leidnud). hly.kont.001@mail.ee

Kriss said...

Proovisin sinuga meilitsi ühendust võtta, aga kiri ei läinud läbi, nii et vaata oma FB sõnumitesse, sest saatsin nüüd sinna kirjakese :)

Häly said...

Oih, kui piinlik panin nüüd tähele, et meiliaadressisse oli väike apsakas tulnud. Kahjuks mu FB sõnumitesse pole midagi tulnud. Ma nüüd tüütan vist küll palju, aga äkki saad uuesti meilile proovida haly.kont.001@mail.ee

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.