Sunday, January 27, 2013

Japanese food at Sakura

Fion - This Way


sashimiiiii
 Minu lõhe sashimi, millele lisaks tellisin jaapani omleti nigiri ja ühe kalmaari nigiri. Omleti nigiri on vana tuttav lemmik, mida ma kodustes tingimustes ei oska ega viitsi kuidagi jäljendada. Kalmaariga üritasin veidike eksperimenteerida... hm, kalmaar on naljakas. Selline nätske ja maitsetu asjandus, mis vajaks rohkelt sojakastet. Paraku oli see mu esimene kalmaar, nii et ma ei oska kommenteerida, kas see peabki selline *mittemidagiütlev* olema.
Jõudsime järeldusele, et kui nüüd sushitamise tuju peaks olema, siis Sushi Cat'i asemel suundume pigem Sakurasse - Sushi Cat'is kaldun millegipärast ainult ühte ja sama tellima, pealegi pole see eriti meeldiv koht pikemaks istumiseks (liiga fast food joint for my taste, mida nad tegelikult ka taotlevad). Sakura kasuks räägib mugavam asukoht (jah, ma ei viitsi trammi peale ümber istuda, et Sushi Cat'i edasi sõita, jah, olen laisk, hehe) ja kombineerimisvõimalused - üldiselt ju peaks igas jaapani söögikohas olema võimalus nigirisid ja makisid ühekaupa ka osta?
Taustal suur hunnik sünnipäevalapse Triinu makisid.
//
Me & Triin went to celebrate her birthday and to catch up on lot's of other stories ... and we felt like doing so behind some japanese style food! I had this marvellous salmon sashimi with extra nigiris - one with japanese omelette and other with squid. I guess I was in some experimental mood with that squid, but to be honest, it was quite tasteless and had this strange chewy texture... should've put more soya sauce on it, now it was just bland and meh. 
Triin with sushi
 All that sushi-goodness!
Eating sashimi 
All that sashimi!

1 comment

E said...

Ilusad selged portreed :)

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.