Sunday, January 13, 2013

Too many questions, not enough answers

Jubejubejube nädal on selja taga, liiga palju aega statistika õppimisele kulunud (kasu ei miskit, vihikut/märkmeid/ülesandeid vaadates on tunne, nagu näeks kõike esimest korda). 
Pildid on laupäevasest öisest-töisest tripist kohalikku öökluppi, mille tõttu täna kell 6.30 hommikul alles magama läksin (tol hetkel äratuskella seadistades läks meel üsna mõruks, kui nägin, et olin eelnevalt hommikul kell 6.45 hoopiski ärganud). Kolm ja pool napikat unetundi ning viimane eksamieelne päev, mis kulus mittemillegi tegemisele. 
Tahan, et oleks juba esmaspäeva lõunane aeg, mil see kole eksam on läbi ning võin (jäädavalt või järeleksamini?????) asjakohased materjalid kuskile kõrvale heita. Ja siis võib alata kolmepäevane hiina ajaloo eksam... 
Nädal + 2 päeva üle elada ning võin Taani mulla saabastelt ära pühkida, sest JOHHAIDII, alates 23dast jaanuarist tuleb ärateenitud mini-puhkus Eestis! Kirjutage-joonistage, tulge külla, kutsuge külla, lähme välja, võtame šnapsi ja teeme tantsulka - ega's ma iga päev kodus ei käi!

2 comments

Anni said...

Ma kirjutan- ja joonistan, sest see on lahe, kui keegi komenteerib.
http://www.upload.ee/image/2983006/onjutore.jpg
(random much..)

Kriss said...

eksole! :D

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.