Saturday, February 23, 2013

Lazy Weekend

S O H N - Red Lines

Ghosts - WLVS
 

Üks rahulikumaid nädalavahetusi üle pika aja - pole mingeid plaane, väljas ei käinud, tööle ka ei pidanud minema... Vahelduseks täitsa mõnus, saab iseendale pisut aega pühendada. Ideaalne kohustustevaba nädalavahetus, mil haigeks jääda (mida ma just tegin). Keedan siin liitrite kaupa teed ning kulutan usinalt salvrätte, et ikka uueks nädalaks pisikust võitu saada ja täie auruga edasi tegutseda. 
Ongi aega õppida, muusikat kuulata, lugeda ja filme vaadata. Seega ei kurda (v.a. fakt, et ma kaotasin lõhna- ja maitsetaju ja sattusin seetõttu poes lõhnaküünlaid uurides kergelt paanikasse - "Miks ma lõhna ei tunne!?").

Siiski - isegi igavat nädalavahetust tuleb pisut vürtsitada koduste meetoditega! Genereerisime eile välja spontaansed Pina Colada'd, et hea uni oleks garanteeritud! 
(ja pildi röövisin Kerti instagrammist, sest viimane neetud update ajas kõik tuksi ja rikkus mu instagrammi ära... mhhh)

Ja le vana pilt, kui nädalavahetus ei olnud kodune.
Homme peaks pisut uut pildimaterjali tekkima. Patrioodid, nagu me võõrsil elajad oleme, tähistame Iseseisvuspäeva ja oleme lihtsalt toredad :)

2 comments

Kaisa. said...

Küll te olete ikka ilusad inimesed! :)

Kriss said...

Oleme äärmiselt meelitatud ja teeme kniksu :)

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.