Friday, May 3, 2013

So it's May

Phoenix - Entertainment 


Kiire ja lühike update - undskyld, päevad mööduvad välgukiirusel ja mind valdab üha enam tunne, et ma ei jõua mitte midagi tehtud. Hiina mineku kohta nii paljut, et taanlastega sain oma paberid korda aetud, eile sain ka täitsa ametliku vastuvõtu kirja Shanghaist kätte, jippikaijee! Hihi, ootusärevus muudkui kasvab! Lõpuks ometi tunnen ka, et praegusel momendil julgen kõhklemata oma piletid Shanghaisse ära osta - mul on see mõte juba kaks kuud peas mõlkunud, olen nädalas mitu korda piletitel silma peal hoidnud, aga pole suutnud lõplikku sammu astuda... Kord ei ole kuupäevas kindel, seejärel kahtlen piletihinnas... Aga nüüd, kus Donghua Ülikool on mu aktsepteerinud ja ühikakoht olemas - mis mind ikka takistab?
Jes, katsun sellega lähipäevil tegeleda.
Täna on koolist vaba reede, nii et läheme tüdrukutekambaga Flensburgi ilusat ilma nautima ja odavat toitu kokku ostma :D
Hiina tänapäeva luule - kui procrastinati'da, siis vähemalt asjalikult.
Rooooooooooosa
Vahel igatsen Horvaatiat ja palmipuid
Pole pikka aega midagi nii ilusat ja mõtlemapanevat lugenud. Teos, mille igalt lehelt leiab mõne lause, mis väärib eraldi ülesmärkimist, sest need lihtsalt jäävad kummitama. 
Einmal ist keinmal.

2 comments

Häly said...

Ka ma olen õigesti aru saanud, et taanlastel võtab igasugune asjaajamine kuidagi kaua aega?

Kriss said...

Einoh, ma ei tea, kas see on mingi üleüldine tunnus neil, aga mul endal millegipärast ei vea kunagi paberimajandusega... ikka peab keegi kohvipausil olema või ollakse puhkusel või ma ei tea... pidev munemine käib... Peab end koguaeg meelde tuletama neile, muud moodi ei saa midagi tehtud - järjekindlus viib sihile!

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.