Friday, May 31, 2013

TGIF

 Daft Punk feat. Panda Bear - Doin' It Right

Loengud on juba ei tea mitmendat nädalat läbi, seega kooli pole ja siiski on tunne, et aega on veel vähem, kui tavaliselt. Töö, trenn ja sotsialiseerumine võtab enda alla suure osa mu ajast, õppimine toimub hommikuse une arvelt enamasti (sest olen endiselt veendunud, et ennelõunasel ajal on mu ajujõudlus kõige suurem). Õhtul suudan vaevu-vaevu silmi lahti hoida, näiteks eile olin nii läbi, et jäin läpakas süles ja midagi samal ajal netist otsides magama... nii et ma ausalt ei tea, mismoodi ma gümnaasiumi ajal suutsni kell 2 öösel esseesid kirjutada.

Le Spring/Summer transition

Le Spring/Summer transition

Le Spring/Summer transition

Täna toimub midagi erakordset - lähen esimest korda terve Taanis veedetud aja jooksul kinno! Hihi, okei, ma pole ka Eestis suuremat sorti kinokülastaja, aga paar korda poole aasta jooksul ikka jõudsin ära käia seal. Siin Taanis aga peletas mind alguses kallis piletihind eemale (keskmiselt 90 dkk ehk 12 eurot) ja seejärel ei tundnud suurt huvi ka - kodus sai kõik vajalikud filmid ära vaadata.
Tänasesse programmi kuulub siis "Pohmakas 3" koos Kerti ja Brigitaga! Woo, how exciting!

Le Spring/Summer transition

Le Spring/Summer transition

Le Spring/Summer transition

Veel uudiseid - esmaspäeval tuleb väike roadtrip Saksamaale! Ja seekord pisut kaugemale, kui Flensburgi, seega loodan, et tuleb põnevat pildimaterjali ja üsna peagi saan seda blogilugejatega jagada :)

My Desktop. The message doesn't come through though.

Mu kohutavalt motiveeriv wallpaper, mis paraku ei toimi vist enam... *poetab pisara*

2 comments

Kaisa. said...

Niii niii mõnusad pildid! :) Ja 12 eurot kinopilet?! :O Väga šokeeriv..

Kriss said...

Aitäh :)
Mhmh, Taani ju, päris paljud asjad on siin topelt hinnaga, kui nt võrrelda Eesti või Saksamaaga...

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.