Saturday, June 1, 2013

Movie-night

Ellie Goulding - Tessellate (Alt-J Cover)

Going to see 'Hangover 3'
Hahaha, meie esimene kinoskäik Taanis Kertiga ja selle erilise hetke lasime Michelle'il jäädvustada (nagu uhke lapsevanem, eks).
Elamus polnud kuigi märkimisväärne - pisike saal, kitsad reavahed, popkorn igal pool... Tavaline värk. Film ise oli ka selline... noo... ütleme nii, et esimesed kaks osa meeldisid mulle rohkem. Suurim naerutaja tol õhtul oli pigem mingi maakas (haha, vabandust) filmivaatajate hulgas, kes naeris kõige kummalisemat naeru üle terve saali ja seda ka siis, kui filmis midagi naljakat polnud. Vahepeal ei saanud ma ise ka enam aru, kas ma naeran filmi või selle naeru üle :D
Going to see 'Hangover 3'

Going to see 'Hangover 3'

DSC_0237м2

Going to see 'Hangover 3'

Õhtu iseenesest oli mõnus, õhk on mõnusalt sume ja suvine ning läheks hea meelega randa... paraku ei lase peatselt lähenevad eksamid mul rahus olla ning sel hetkel, kui ma parajasti kodus ei lebota ja ei heieta mõtteid, et "ou, peaks õppima" ning kuskil väljas olen, siis valdavad mind süümekad stiilis "aga ma võiksin ju kodus olla ja õppida". 'Nokk kinni-saba' lahti olukord.

2 comments

Andrea said...

your pictures are sooo nice!! how did you take them? and I LOVE ALT-J!! aren't they such a great band??

http://snippitydoodah.blogspot.com

Kriss said...

Thank you! :) Well, nothing so special about my photos, just my trusty Nikon D3100, a 35mm Nikkor lens with a wide aperture and a bit of playing around with curves in Gimp.

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.