Friday, June 26, 2015

June!


Mul on tunne, et olen miljon aastat blogimisest jälle eemal olnud - huh, suvi on pöörane ja kiire ja meeleolukas.
Ehk on asi ajapiirangus, aga iga moment Eesti suvest tundub nii väärtuslik, soovin et aeg mööduks veelgi aeglasemalt, et minutid sulaks tundideks ning juuni kestaks veel ja veel.



PADA
Speakeasy pop-up jäätisekohvik
 Telliskivi aarded

Retked Kopli liinidel

F-Hoone kõrval asuvasse M-Hoonesse piilumine
 Stroomi rannast rattaga läbi liuglemas
 Irmeli sünnipäevaks end valmis sättimas
 Lokaal nimega Shvips
 Viisaka õhtu alged


Kell 5 hommikul Vabakal spagaati visata on normaalne

  Jaanipäevaks sõitsime maale. Esmaspäeval käisime ka Haapsalus mu lõpetamist eel-tähistamas.




Teisipäeva alustasime jooksu ja trenniga. Ühtlasi julgesin ebatasasel pinnasel headstand'i proovida ning sellest sain indu juurde. Eile kodus nt. proovisin juba skorpioni poosi üle minna - edeneb!
Hommikusöögiks olid banaanid ja nektariinid Oatly joogiga ning kõrvale jõime enda aiast korjatud piparmüntidest tehtud teed. Hiljem tantsisime, jalutasime ja päevitasime. Peale lõunasööki keeras ilm vihmaseks ära ning tegime filmi binge'i, parajad chick flick'id läksid käiku.

See oli ka mu esimene täis-vege jaanipäev! Marineerisime suvikõrvitsat, šampinjone, baklažaani ja grillisime tofut ning paprikat lisaks. Hah, ja leiba (grillitud leib on parim!).
 Peale õhtusööki läksime ka ratastel avastusretkele - laulsime metsateedel ning päästsime vahelduseks päevakoeri sõiduteelt. Lõpuks jõudsime sohu, kus me eriti kaua ringi kõmpida ei saanud, kuna laudteed olid täiesti võssa kasvanud.



Pöörfi suvevaheaeg! :)

No comments

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.