Saturday, June 6, 2015

Summer has begun!

Juuni ning aasta oodatuim aeg on käes - yes, guys, we survived another winter! Patsutagem nüüd endi pead, et sügistalvekevad-hooaja üle elasime ja minul on küll plaanis sel suvel end korralikult premeerida. Okei, mul on teatud sorti toimetusi ja kohustusi + vaja lisaks paar õppeainet suvekoolis õppida oma magistriprogrammi jaoks, aga seda enam! Käib töö ja vile koos, hah.
Eksamitega on alates teisipäevast kõik, registreerisin end Taanist välja ning käisin viimast korda tööl, tegin oma Jernbanegade'l asunud toakese tühjaks ka ning Taani peatükk peaks praeguse seisuga lõppenud olema. Huh, nii kummaline, alles see oli, kui ma muretsesin, et kas üldse minna ja kus ma seal elan ja kuidas toime tulen. Polnud hullu midagi, jäin ellu ja soovitan teistel ka igal võimalusel kasvõi ajutiselt vahetusõpilaseks minna kuskile teise riiki. Reisida. Maailmavaade avardub, empaatiavõime kasvab ja lisaks teiste tundmaõppimisele õpib ka enda kohta üsna palju. Hei, ja minusugune mugav kodukana sai ju üldse sellise seiklusepisiku sisse, et juba kibelen Pekingisse - seega, you never know what you'll find out about yourself. Kasutades seda analoogi Shrek'i multikast, võiks öelda, et inimesed on nagu sibulad - mitmekihilised ja komplitseeritud, you gotta go deeper (mitte ei haise ega aja teisi nutma, kuigi halvimal juhul ka seda, hahahhh, don't even go there... okei, see pole enam naljakas :D).  
Iiiigastahes, saabusin Tallinnasse neljapäeval, viskasin kompsud koju ning läksime Kerttuga endises SUVA sokivabrikus toimunud EKA peole. Tegemist on täiesti võrratu hoonega aastast 1932 ning päevasel ajal on seal kuni 14. juunini ka EKA tööde näitus TASE'15, go tsekitaut.
Jajajaaa eile käisin muuseas Vaiko Eplikut kuulamas ja Marisega Kehrwieder'i lemmikul aknalaual lambanahkadel lebotamas, nii et ma olen senise paari päeva kulgemisega üsna rahul. 


 Kopenhaagen!






Monki riietusruum, mis meenutas mulle kangesti Yayoiy Kusama installatsiooni Infinity room 
Maracuja ülal vasakul - kes saab see proovib. Kes proovib, see teab.

Sønderborgis trippimas viimasel õhtul

Pidin merekarpe kaasa korjama, Karoline ja Nastja tulid appi molluskeid jahtima

 Merikarbid edukalt korjatud
 Habibid aitasid pakkida :D
Viimast korda see vaade
 Tšaupakaaaaa, Bronx!
Tšaupakaaa, Taani!
 Ma ehmatasin ikka täitsa ära, kui avastasin, et Kõige Pood on nüüd... Rimi? WHAT? :O

"Vakstu" on imelik sõna ja mida rohkem ma seda oma peas heietan, seda veidramaks see muutub.
 Rauaniit/Punane Koit/SUVA







3 hommikul, õues on valge, sirelilõhn ja linnulaul - mida veel elult tahta??

No comments

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.