Monday, September 14, 2015

This week via my photostream

More of my roundabouts and other shenanigans in Beijing!
//
Veel seiklusi, millega Pekingis sel nädalal kokku puutusin!

I've been exploring hutongs ofc
//
Olen hutongides käinud jalutamas



I biked until the Tiananmen square! This is as close as I got to it, as the line was too long
//
Sõtkusin rattaga Tiananmeni väljakuni - see on lähim, kuhu jõudsin, kuna rahvast oli nii palju ja ma ei viitsinud trügida.
Ye olde Drum Tower
//
Vana Drum Tower

Walks at Houhai lake
//
Jalutuskäigud Houhai järve ääres

More hutongs
//
Veel hutonge
Some mysterious temple
//
Mingisugune müstiline tempel
Helped Lili buy a bike
//
Aitasin Lilil jalgratast osta
Went to this horrible bar called Windows and it sucked. Tho I did notice some graffiti which warmed up my heart
//
Käisin mingis jõledas baaris nimega Windows ja see oli täiesti masendav kogemus. Aga teisest küljest nägin väikseid kritseldusi seinal, mis tegid hetkeks südame soojaks
Windows was so bad, we left after 20 minutes. Thank god they have a Dada bar also in Beijing - this place never disappoints, at least I could always count on it while in Shanghai
//
Windows oli täpselt nii halb, et seda suutsime Bettiga vaid 20 minutit kannatada. Õnneks on Pekingis ka üks Dada bar - üks koht, mis kunagi ei vea alt. Vähemalt Shanghais olles teadsin alati, et Dada on kindlasti fun koht
And Dada was amazinnggggg! The music was so good, the crowd was so chill and I met really inspirational people by accident - strange things like this only happen in China! Despite the size of this place, it sometimes feels like a little pond where certain people know each other.
//
Ja Dada oligi absoluutselt imeline! Hea muusika ja crowd ning tutvusin täiesti juhuslikult väga inspireerivate inimestega - sellised veidrad kokkusattumused leiavad minuga aset ainult Hiinas! Vaatamata selle riigi suurusele on vahel tunne, et  see on pisike tiik, kus teatud grupp inimesi teab teineteist vaatamata vahemaadele.
Squat toilet selfies are a must
Noodles at a shop close to our dorms - 1€ for each plate
//
Meie ühika kõrval oleva nuudliputka toidud - 1€ üks hiiglaslik kauss
Went out on Saturday, accidentally matched our shoes, rode a rickshaw, saw Mobb Deep leaving the House of Vans, drank soju and had potentially meaningful conversations at 3 a.m., but it might have just been the soju doing the talking.
//
Läksime laupäeval välja, juhuslikult koordineerisime oma jalanõusid, sõitsie rikšaga, nägime kaugelt Mobb Deep'i lahkumas House of Vans'ist, jõime sojut ning ilmselt võtsin osa väga diibist vestlusest kell 3 hommikul, aga see võis olla ka lihtsalt soju, mis vestluse sisu üle võttis.
Squat toilets again, sorry.
Sunday scooter rides - before the battery died
//
Pühapäevased rollerisõidud - enne aku tühjaks saamist

No comments

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.