Monday, April 11, 2016

Interview for 'The Park'

...
I met the boys of lovelovenyc while in Shanghai and they invited me to hang while they're doing the interview for 'The Park'. 

It's basically the no. 1 show for hip-hop music in China, broadcast in Beijing, Shanghai and Guangzhou.
The host, Wes, was a chill guy who showed us a really local joint later for a quick dinner.
//
Trehvasin taas lovelovenyc kutte Shanghais ning nad kutsusid mind kaasa hängima, kuniks nad 'The Park' raadiosaatele intekat annavad. Tegemist on no.1 hip-hop muusikale pühendatud saatega Hiinas, mida edastatakse nii Pekingis, Shanghais kui ka Guangzhous. 
Inteka läbiviija Wes oli megacool ja sõbralik kutt, kes näitas meile üht superkohalikku restot, kus õhtust sõime.
...
...
...
...
It's like the time stood still there - the interior was straight from the late 70's-80's. The owner and his wife were a lovely old Shanghainese couple and as much as I understood, the husband was involved in Chinese opera before. So he gave us a quick performance and sang a song, which was so out of this world and cool!
//
Aeg oleks justkui paigal seisnud - interjöör otse hilistest 70datest-80datest! Omanik ja ta naine olid nunnu shanghai paarike ja nii palju, kui aru sain, siis mees oli kuidagi hiina ooperiga seotud. Kuna suur punt välismaalasi ta restos ei olnud igapäevane nähtus, andis ta meile kiire show ka ja laulis hiina ooperit sealsamas, kui me riisi pugisime - see oli nii ulmelahe!
...

No comments

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.