Wednesday, September 14, 2016

September

 Views from BMW China office



I've been MIA for some time, cause adult-life has taken all of my time.
Seriously - I've never been so busy in my life! It's interesting and challenging, but kind of draining as well, when 80% of your time you spend working (and then you should fit in sleeping into your already tight schedule). 
It's cool tho - definitely something I can handle at this age & phase of my life. My learning curve has been going through the roof as well. Sometimes I try to reflect at what I was half a year ago and I find it so crazy how much new information one can acquire in just a few months. Not patting myself on the shoulder yet tho, cause I've also learned to constructively (I hope so, at least) judge myself and make notes of things & skills I need to practice on more. 
No worries about burning out tho - it's Mid-Autumn fest tomorrow (days off!) and going on a mini-holiday next week as well. Destination - outside of Mainland! Keep you posted, babes!
//
Olen siin blogis üsna vaikne olnud tükk aega, sest tuleb välja, et täiskasvanu olemine neelab kogu mu vaba aja.
Kogu see tegusus on põnev ja parajat väljakutset esitav, kuid eks see kõik võtab ca. 80% mu ajast ka enda alla (no ja siis ülejäänud aja sisse peaks magamise ära mahutama jne).
Mu eesmärk ei ole muidugi milleg üle kurta, kuna tunnen, et praeguses faasis ja eas on see absoluutselt tehtav ja vägagi vajalik kogemus. Mu learning curve on tõusulainel ja aeg-ajalt tagasivaateid tehes leian, et see on nii imeline, kui palju saab nii lühikese ajaga õppida. Ja siinkohal ei ole mul plaanis loorberitele puhkama jääda, vaid tagasivaateid tehes saadab mind alati konstruktiivne mõte, et vot siin ja seal peaksin enda kallal pisut rohkem tööd tegema.
Hirmu läbipõlemise ees ei ole, kuna homme on Kesk-Sügise festival (vabad päevad ja mooncakes!) ning järgmisel nädalal suundun mini-puhkusele. Sihtkoht - Mandrihiinast väljas! Keep you posted, babes! 


 The day I had been in Beijing exactly for one year :')


 Our new colleague at Serviceplan - it's Jiaozi!
 Teacher's day presents
Dividing my workstations at new offices

No comments

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.