Sunday, November 1, 2015

Bye, October!


 There's this small bunch of photos which I haven't published yet, but they do deserve a mention, so here you go!
//
Mul on väike ports avaldamata pilte, mis vääriksid postitamist, seega siin nad on!



Oh you already know me and my love of getting lost in these Beijing streets
//
Te juba teate, et mulle meeldib Pekingi kõrvaltänavatel seigelda

I'm staying in touch with the Estonian community here in Beijing, so we met up with a small group and went to eat dumplings at this awesome place. The dumplings were all colored - like purple, green and yellow! We also made it all the way to Sanlitun and JingA Brewery for a beer before heading back home. Turns out there's an Estonian girl right across the block from UCAS, studying at Tsinghua!
//
Üritan siinse eestlaste kommuuniga kontakti hoida, niisiis käisime paar nädalat tagasi selles kohas dumplings'eid söömas. 'Pelmeen' on kohatu sõna dumplings'ite jaoks, hehe, aga nimetagem neid selles kontekstis siis pelmeenideks - igatahes, nad olid kõik erivärvi, nt lillad, rohelised ja kollased (ma tahan loota, et looduslike värvidega hah, aga ma pigem ei peatu sel mõttel väga kaua). Seejärel, nagu eestlastele kohane, käisime Sanlitunis JingA pruulikojas õlle järel. Tuleb välja, et siinsamas UCAS'ist ühe kvartali kaugusel õpib veel üks Eesti tüdruk Tsinghua ülikoolis!
 That Thursday I met up with the guys from Brooklyn and attended a fashion show, we also went to see this MINDBLOWING installation by Miao Jing! It was two huge screens in this dark room and all these flashy geometric shapes came up, all accompanied by this matching crazy soundtrack. Standing in that room was a whole body experience, as the vibrating sounds just went through all my body. Amazing stuff.
We also got the chance to meet the artist himself - Miao Jing is originally from China, but he is now based in Brooklyn and he was a really humble young guy.
//
Sel neljapäeval, kui Brooklyn'i kuttidega kokku sain ja moeshow'l käisin, väisasime ka üht rohketest 798 galeriidest. Käisime Miao Jing'i "Infinite" installatsiooni vaatamas ja see oli IMELINE. Tegemist oli kahe hiiglasliku ekraaniga, mis olid suures pimedas ruumis ning ekraanidel jooksid kiires tempos geomeetrilised mustvalged kujundid. Samal ajal järgisid need kujundid ka saatva heli rütmi, mis selles tühjas ruumis eriti võimsana mõjus. Nii et tegemist oli terve keha elamusega, kuna see heli pani reaalselt iga raku kaasa vibreerima. Võimas värk.
Tutvusime ka kunstniku endaga - Miao Jing on pärit Hiinast, kuid hetkel resideerub Brooklynis ja ta oli üsna noor ja sümpaatne inimene, kellega oli rõõm paar sõna vahetada.

Shooting at 798
//
798's filmimas
Trying to get a cab on a Friday evening is impossible in Beijing, so we walked about 2 km before actually getting a ride - and that wasn't even a legit cab, but the lady I mentioned in one of the earlier posts!
//
Takso leidmine reede õhtul on üsna võimatu Pekingis, nii et me kõmpisime oma hea 2 km enne, kui me ühe auto lõpuks kinni püüdsime - ja tegemist polnud isegi legaalse taksoga, vaid selle pisikese laheda tädiga, kellest varasemas postituses juttu oli!

Wild Friday at Dada Bar
//
Metsik reede Dada Bar'is

Sunday in the hutongs with new music
//
Pühapäev hutongides uue muusika saatel
 Dinner with the squad after the music session
//
Õhtusöök kogu squad'iga peale muusika kuulamist

squaaaaaaadddd

We went on to Sanlitun after dindin and made it to the notorious Uniqlo store there. The guys got really excited about these warm sweaters at the women's department and started trying them on - judging by the gasps, the girls at the store were excited hah, as some abs got exposed during the process.
Fashun.
//
Liikusime Sanlituni peale õhtusööki ja jõudsime kurikuulsasse Sanlituni Uniqlo poodi . Kutid sattusid väga vaimustusse nendest soojadest kampsikutest naiste osakonnas ja proovisid neid sealsamas selga - hiina tüdrukud olid samuti vaimustuses (ahhetuste järgi otsustades), sest nii mõnedki kõhulihased nägid riietevahetuse käigus päevavalgust hah.
Fashun.
 The guys also wanted to go to a KTV, so I just fond something close-by and we made it to a place like this - full of tacky Halloween decorations.
//
Kutid tahtsin KTV'sse karaokele minna, nii et otsisin midagi läheduses välja ja me jõudsime sellisesse kohta - täis magedaid Halloweeni kaunistusi.
What even
 Monday morning at Wukesong camera market, getting new equipment
//
Esmaspäeval näitasin neile Wukesong'i fototurgu, kus kutid ostsid uut nodi endale

I myself had been to some markets also, looking for winter boots, and this was something I noticed at the Zoo market - I thought it was hilarious! Poor guys, hah, they already knew what's in for them when their girls said "Take me shopping!".
//
Ma käisin ka paaril turul sel nädalal, lootuses leida talvesaapaid ja selline vaatepilt avanes mulle Zoo Market'il. Vaesed kutid, ilmselt teadsid juba ette, mis neid ootab, kui nende pruudid ütlesid "Vii mind šoppama!" 
 A thing I've started to notice more often on the streets - these stickers with girls offering themselves, sticked to the ground. 
//
Asi, mida olen üha enam hakanud täheldama - need kleepsud, mis on kleebitud asfaldile ja kus tüdrukud end avalikult reklaamivad.
Heading to the last supper with the boys at Beixinqiao
//
Suundumas viimasele õhtusöögile kuttidega Beixinqiao kandis
Traditional Chongqing style hotpot! And since I didn't want to be the whiny vegan, I had to make a compromise and eat my veggies boiled next to meat :/
//
Traditsiooniline Chongqingi stiilis hotpot! Ja kuna ma ei tahtnud olla see virisev vegan, siis tgin kompromissi ja sõin oma juurvilju keedetuna koos lihaga :/
Experimenting with makeup - I quite liked this look, 'cause it fits so well into October! And I got this amazing hat for like 10 euros from a random shop, which I'm really happy about!
//
Meigikatsetused - mulle täitsa meeldis see variant, see sobib kuidagi nii hästi oktoobrisse! Lisaks leidsin selle laheda kaabu 10 euroga täesti suvalisest poekesest - win-win!
 Jokes aside, I haven't been to the gym in a while and really missed it - good to be back (even if it's a funny Chinese gym - yesterday I saw a man in his bathrobe, sitting on one of the machines!)
//
Nali naljaks, aga ma pole jõuksis sada aastat käinud ning tundsin sellest väga puudust - hea on tagasi olla! (isegi kui tegemist on naljaka Hiina jõuksiga - eile näiteks nägin kutti, kes istus hommikumantlis ühel masinatest!)

No comments

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.