Found some gorgeous photos from the Yonghegong temple!
//
Early dindin with Chen and Lili in Sanlitun
//
Varajane õhtusöök Chen'i ja Liliga Sanlitunis
//
Käisin kõrvalpaiknevas ühikas pesu pesemas ja kuna masinad asuvad 30dal korrusel, võib pesu oodates katusele minna ja ümbrust uudistada.
//
Eestlastega Kempinski hotellis kohtumas
Liisu and Anita
The CCTV tower of Beijing//
Pekingi (kuri)kuulus CCTV torn
//
Ühel reedel käisin kursaõe Yuyi'ga Beijing Capital Museum'is hiina portselani ja buddha kujukesi uudistamas
Asked for bangs, got curls. Oh well
//
Palusin juuksurilt tukka, sain lokid. Nojah.
The BEST baozi in Beijing!//
Pekingi parimad baozi'd!
Hutong alleys
What vegans eat for lunch vol 1
//
Vegani lõuna vol 1
Another example of my lunch - buckwheat soba noodles, broccoli and mushrooms, cooked in my rice cooker in clear veggie broth - yum!
//
Teine näide tavalisest lõunaeinest - tatrast soba nuudlid, brokkoli ja seened, kõik mu väikses riisikeetjakeses valmistatud, keedetud selges köögivilja puljonigs. Näm!
I'm out of the door with my sneakers on as soon as the air quality is good!
//
Kohe jooksuketsides uksest välja, kui õhukvaliteet vähegi lubab!
Beijing street-side
Shichahai lakeside
Was helping out a friend organizing a scavenger hunt, so I had to wear a qipao again and hand out hongbao's to the contestants. The locals really loved me, as I had 5 old Beijing men around me at one point, taking pictures of me and asking all kind of things (exchange rate between Euros and RMB being one of them, 'cause one of the rickshaw drivers got a 5€ bill from his clients and wondered how much he will get).
//
Abistasin sõbrannat scavenger hunt'i korraldamisega ja kandsin qiapaod ning jagasin võistlejatele punaseid ümbrikke. Ilmselgelt pakkusin kohalikele väga huvi, sest ühel hetkel avastasin viis Pekingi vanakest minu ümber seismas, pildistamas ja mulle igasuguseid küsimusi esitamas (muuhulgas tundis üks rikšajuht huvi, mis on eurode ja jüäänide vahetuskurss, sest ta oli just klientidelt saanud 5€ rahatähe).
There's this amazing Yun'nan restaurant we once visited not far from Shichahai, so I went there for dinner after my shift was done. Cold noodles with carrots, cucumbers, peanuts, wood ear mushrooms and peppermint leaves. And a sauce, which reminds me of Georgian satsibeli sauce. I love Yun'nan food, as it has lots of fresh herbs, mushrooms and tofu and feels much lighter than the Northern cuisine of China (Chinese food is complicated, look it up on wikipedia).
//
Shichahai järve läheduses on üks imelahe Yunnan'i resto, kuhu peale oma vahetust õhtustama suundusin. Tellisin külmad nuudlid riivitud porgandi, kurgi, musta kõrvseene ja piparmündi lehtedega. Ja mingi vürtsine kaste, mis meenutas Gruusia satsibellit. Üldse on Yunnan'i köök üks mu lemmikuid siinsetest, kuna nende toidud sisaldavad palju värskeid maitsetaimi, seeni ning tofut ja need tunduvad märksa kergemad põhjaregiooni toitudega võrreldes (hiina toit on üsna keeruline värk, uuri järgi Wikipediast, kui ei usu).
Q-MEX and margaritas!
Friday with my girls!
No comments
Post a Comment