Tuesday, September 13, 2011

Procrastination is my frenemy

Ma tean, et mul on veel 16 ülipõnevat lehekülge lugeda Hiina ajaloos (teemaks "Three Thousand years of unsustainable growth: China's Environment from Archaic Times to the present" by Mark Elvin... jaa, kõlab hästi...), aga teen nüüd sajatuhandendat korda study-break'i. Seekord siis blogimiseks :D Produktiivsus on laes ja äratus 7 tunni pärast!

Vapustavalt kaunis laupäev, mil Kertiga apteeki käisime otsimas ja keskendusime hoopis ilusate riiete ostmisele :D Nohu läheb ju kunagi ise üle, eks?
Ja tagasiteel sattusime idüllilisse parki.
Neljapäeval, enne seda vahvat laupäeva, käisime ühes teises ühikapubis, Tuttenis. Jõudsime umbes pool kümme kohale ja valitses ... tühjus. Üksik DJ roomas kuskilt puldi tagant välja ainult. Niisiis läksime ühika kööki kaarte mängima - õpetasime "Jüri ja Mari" rahvale selgeks :)
Noo lõpuks hakkas pubisse rahvast kogunema, hakkas asja ka saama. Baaripukitantsu nägime ning mõned hiinlased viskusid otse keset tantsupõrandat maha... muidu oli vahva.
Christian oma 35mm objektiiviga sushiõhtul ässamas - paistab, et sellega on võimalik kõige rändomitematest esemetest kohutavalt kauneid fotosid teha!

Nii, ja nüüd... tagasi õppimise juurde. Hea hubane on kodus istuda sooja läpaka juures, kui õues selline torm möllab, nagu meil praegu (brr). Saaks nende neetud lehtededga ka ühele poole, siis võib südamerahuga voodisse pugeda... Unistused...

No comments

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.