Sunday, September 11, 2011

Sushi time! :)

Get ready guys, this is gonna be a HUGE photopost! Some of us went to Flensburg yesterday, that's a town in Germany and it's significally cheaper to buy groceries from there than from Denmark. Plus, it's only 40 km away from Sonderborg! The roadtrippers also bought a ton of stuff for sushi and that's just how we spent yesterday's evening - homemade sushi and good company :)
I'd also like to thank Christian for lending me his lens for the evening and that's what I used for most of the photos here (some of them are made by him also).
Boohoo, now I'm sick. Actually everyone is kind of sick here (guess it's because of the unpredictable weather here). There's Sport's Day being held at one of the dorm today, I'd really like to go and I think I will... though I promise I won't kick along, I'm just gonna go and serve as company + I'll try to get some information about different sport's clubs here.


Edit : I just noticed I've been featured at stuudio.net, yaay!

Nonii, valmistuge meeletuks foto-valanguks! (need ju meeldivad teile, eks? :D) Osad meist läksid eile Flensburgi - see on üks Saksamaa linnake, mis asub Sonderborgist umbes 40 km kaugusel ning sealt on tunduvalt odavam osta igasugust toidukraami. Nii teevadki paljud taanlased - oma Taani kodakondsust esitades saavad nad vist Saksamaal osteldes umbes 20 protsenti ostudelt allahindlust (kui me oma CPR koodid saame, peaksime samamoodi saama!).
Roadtrippijad tõid meile Saksamaalt ka hunniku sushimaterjali ning just need kujundasid meie eilse õhtu - kodune sushitegu ja hea seltskond :)
Tänaks siinkohal Christiani, kes laenas õhtuks oma objektiivi (35 mm fix) ning tänu millele valmisid ka need suurepärased fotod (osad on ka tema tehtud).
Böhöhöö, lisaks olen ma haige. Tegelikult paistab, et enamus siinolijatest on tõbised, seda ilmselt muutliku ilma tõttu. Siin on üsna tavaline, et hommikul on jahe ning mässid end mõnusalt kampsunitesse sisse + nahkjakk tuleb peale, kuid koolist tulles on ilm teinud kannapöörde ning küpsetab sind läbi su riidekihtide. Niisiis lendavad hõlmad lahti, aga tuul on siin muidugi tugev ja poeb riiete vahele ning voila - nina on tatine. See ka muidugi abiks ei tule, et haiged ei istu rahulikult kodus, vaid käivad suure järjekindlusega edasi sotsialiseerumas ning oma viiruseid levitamas.
Ühesõnaga, vähem juttu, rohkem pilte!

Edit: just avastasin, et olen esindatud stuudio.net lehel, yaay!

We had shrimps, tuna, salmon, cucumbers, avocado, carrots... wasabinuts (not for the sushi though :D) and we made plain maki rolls and tuna futomakis! YUM. // Meil oli krevette, tuunikala, lõhe, kurki, avokaadot, porgandeid... wasabipähkleid (mitte sushi sisse panekuks küll :D). Tegime tavalisi makirulle ja tuunikala futomakisid. NÄMM.
Endless shopping receipt from Flensburg and not-so-amused Reelika. // Lõputu ostutšekk Flensburgist ja mitte-nii-vaimustunud Reelika.

Women letting men do the work. // Las mehed teevad kogu töö ära :D

Christian, Stepan & Kerti

The end-result. We made them for like 3 hours and ate them in ten minutes :D // Lõpptulemus. Tegime neid vist 3 tundi ja sõime kõik kümne minutiga ära :D
I think every town in Germany has it's own beer. // Paistab, et igal Saksamaa linnal on omanimeline õlu.
A finnish dude with an italian name - Roberto. // Itaaliapärase nimega soome kutt - Roberto.

1 comment

SandM said...

Nice photos!
Sushi looks sooo delicious :)
Take care x

www.mayaandsusannah.blogspot.com <3

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.