Saturday, November 12, 2011

Herring, beer and chocolate cake

Eilne päev oli tegelikult kohutavalt tegus, esiteks oli eelmainitud International Day, seejärel korraldasime oma kodus üllatuspeo Adrianile. Nali seisnes selles, et Kerti kutsus Adriani külla ja ütles, et neil on niisama romantiline õhtusöök plaanis. Sidus Adriani silmad kinni ka ning ütles, et elutoas on üllatus... oligi üllatus, umbes 15 tüüpi hüppas elutoa uksel Adrianile vastu ning röökis "Happy birtday!". Kõige lahedam oli muidugi pimedas oodata, millal see Adrian ometi tuppa ilmub - alati, kui peab vait olema, on keegi, kes ei tule sellega mingil moel toime... Pidu oli great success, midagi katki ei läinud ning lisaks olid kõik meie hubase kodu üle megakadedad. Hehe, nüüd peaks koristama...
Hullud ettevalmistused olid - juba neljapäeval valmis see kuulus šokolaadi-vaarika kook, koristuskomando käis maja üle ning viimased dekoratsioonid enne sünnipäevalise saabumist.
Steffi & Michelle ootel
Merle ja Kerti degusteerimistuuril - Steffi tegi üliheeeeaaad apple-crumble pie'd ja kaeraküpsiseid, Michelle tõi rummipalle kaa!
James otsustas, et võib ka pildile korra lennata :D
Henry, Ronnie, sünnipäevalaps Adrian ja AJ.
Sõbrapilt Stepani ja Kertiga...
... ja nagu ikka, sõbrapilt Kerti ja Steffiga. Ikka köögis :D
Merle, Kerti ja Rell prantsuse ja saksa piigadega mingit kaardimängu mängimas... maja maha ei mänginud õnneks.
Laetitia, Constance, Laetitia, Kerti, Michelle.
Ning pisike elutuba täitus rahvaga...
Pidulik moment südaööl, mil Adriani päris sünnipäev algas ning kõik juba laulma hakkasid, kuid Kerti üritas köögis alles koogil küünalt süüdata ja siis paaniliselt ringi tormas. 
Koogil oli üsna hea minek, valgel vaibal on endiselt raasukesi näha... oeh, poodi Cillit Bangi või mingi analoogse asja järgi minek ootab nüüd ees... Pole hullu, Taanis maksab taara üsna palju, nii et meil on kodus peale eilset paras varandus koos. 
Huvitavaid leide hommikul - meie saagiks kujunes pudel Red Label viskit, Smirnoffi ja 4 purki õlu. Lisaks söödi mu eestist saadetud vorst TERVENISTI ära, ilma et ma oleksin jõudnud pakki isegi avada - ee, ok. Raske löök, sel vorstil oli sentimentaalne väärtus, ikkagi kaugelt kodumaalt. Ja kolmandaks - šokolaadikook ja räim on huvitav kombo.
Pidu läks korda (epic way to end a post like this).

No comments

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.