Friday, November 11, 2011

International Day

Täna oli linnakese nn "seltsimajas" International Day ning sel aastal oli sel esimest korda esindatud ka Eesti! Nii et eile kokkasime endal sokid jalast ning valmistasime 9,6kg (!!!!!) kartulisalatit, kamavahtu, kodust õunakooki kaneeliga ning pakkusime ka ehtsat eesti musta leiba kiluga. Hiljem lidandus ka vana hea Kalevi šokolaad lauale ning teate... salatist saime täiesti lahti, kamavahul oli ka imehea minek. Inimesed tulid saali teisest otsast ning tundsid huvi, et kus see "kohvimaitseline jäätis" on :D
Kiluuuuuu!
Eesti saatkond oli nii vahva ja saatis kamaluga lahedat infomaterjali Eesti kultuuri, ajaloo ja looduse kohta. Ausalt, ühelgi teisel laual polnud nii palju nänni.
DSC_1298
Viimased sättimised...
Hiina oli ka täitsa esindatud!
Steffi ja Kertiga (selja taga on hull kisma ja möll).
Merle ja Rell Kalevi šoksi ja kamavahtu promomas.
Stepan võiks vabalt Kalevi šoksi uueks reklaamnäoks hakata :D
Kui hiinlased oma puskarit jooma hakkavad, siis läheb mölluks kätte (true story, ära nähtud).
Päeva küsimus: "Do polar bears live in Estonia?", lisandiks väike "Does the sun ever shine in Estonia?".
Slovakkia slivovica - see oli tõeliselt jube. Ausalt, isegi viisakusega pooleks ei suutnud nina krimpsutamata proovida.
Ahjaa, me tahtsime oma Vana Tallinnat ka pakkuda, kuid selle transportimisega oli probleeme, nii et alguses lubasime kõigile maad ja ilmad kokku, et nii hea jook ja lõpuks polnud midagi kangemat pakkuda... kompenseerisime selle kõik Kalevi valge mustikalisangi šokolaadi ja kamavahuga, kõik jäid ikka rahule.
Esimese kursuse eesti tsikid Sonderborgis kõik koos... Juba on tekkinud ka uus nimi, "Alsgade bandidos". Kerti, Merle ja Relliga.
Väike reklaam ka AIESEC'ile, mille liikmed me Merle ja Relliga veel ei ole, kuid mõtleme vaikselt liitumise peale... kuid uusi liikmeid võetakse vastu alles veebruaris. Ma ei ole senini aru saanud, mida nad seal teevad, kui nad kuskil praktikumil ei käi - seni olen näinud huvitavaid grupitantse veel huvitavama lauluvaliku saatel (videoid võite ka Youtube'st näha).


No comments

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.