Thursday, December 22, 2011

Attracting positivity

Elutempo on mõnusalt rahulikuks läinud ning lõpuks ometi pole vahelduseks tunnet, et koguaeg on mingi tähtaeg peale pressimas. Tegelikult kuskil jaanuaris on ju paar eksamit, aga see on ju järgmine aasta... Õnneks pole hetkel olukord nii hull, nii et võin vahelduseks rahulikult aja maha võtta, et siis uue ja värske hooga taas õppima asuda. Leida õige hetk puhkuseks ning pisut akusid laadida - see on edu võti. Kursakaaslased aitavad siin heaga kaasa, eile oli mõnus veini- ja muusikaõhtu, seejärel spontaanne tripp ülikooli, kus me niisama kell kolm öösel "Breakfast at Tiffany's" filmi vaatama hakkasime (jahh, me tohime ja saame iga kell ülikooli sisse ning võime seal isegi ööbida - seal on madratsid, dušš ja köök). Kui lõpuks kell 6 hommikul oma "jalutuskäigult" läbikülmununa koju jõuad ning oma voodisse poed... enne uinumist taibata, kui hea kõik on... seda õnnetunnet on raske sõnadesse panna.
Pärastlõuna paiku ärgates ootas postkastis järjekordne hea-tuju-maaletooja : kiri! Mulle! Iiih!
Ohh, ja milline kiri! Maris hoolitses ka selle eest, et ma saaks jõulude puhul midagi magusat ning saatis mulle fotosid! Ja ma olen kirjeldamatult rõõmus selle üle, nii armas! :)
Peale seda, kui olin seda vahvat saadetist pikalt imetlenud, asusin tegutsema. Nimelt pole me kuskil Taanis näinud valmis piparkoogitainast, ometigi tahaks kohutavalt ise piparkooke küpsetada! Niisiis oli mul missioon - ise tainas valmistada.
Tuleb välja, et ma olin Eestis olles ikka kohutavalt ära hellitatud selle valmis taignaga. Kartsin millegipärast taignavalmistamist ette võtta, see tundus alati olevat mingi kohutavalt keeruline protsess, aga praktika näitas vastupidist! Hetkel ootab hunnik tainast sügavkülmas homset, mil ma asun küpsetama - ei jõua juba ära oodata!
Kõik, kes elektriarvest väga ei hooli, siin on teile paar stiilinäidet, kuidas maja dekoreerida. Lume ootamisest oleme nüüdseks loobunud - esmaspäevaks lubati +10 kraadi sooja, taanlased käivad ikka lühikestes pükstes ja baleriinades ringi ning eile nägin õitsvat õunapuud ja margareetasid. Veideeeeer.
Nagu kuskilt USA filmist...
Ahjaa, ma sain täna segastel asjaoludel, mis täpsustamise alla ei kuulu (tudengielu, haha), suure ja uhke jõulukuuse omanikuks! Homme, kui saan kuusealuse, paneme jõulupuu elutuppa aukohale!
Ütlesin ju, et nii hästi läheb siin :)

4 comments

Klaudia B. said...

fantastic post !

kisses and merry christmas :)
Klaudia B.

Kerti said...

oooo tannenbaum, ooo tannenbaum. super cool! pead mulle seda toredat kuusepuud näitama läbi skaibi siis kindlasti :)

Kriss said...

jesjes, seda ma teen :) ainult et hoiatan, et sel murdus tipp ära :D still looks good though!

Anonymous said...

nice photos!!!!

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.