Wednesday, January 4, 2012

Time to work

So this is some sort of pre-exam post, full of anxiety & fear & anticipation.This friday - micro exam and I couldn't be more scared... I mean I've studied like hell-of-alot, but the exam is electronical and I have some strange fear of screwing up becuase of that. And you know, although I've read ALL the chapters and I can use all my materials for the exam... I still just have weird worries concerning the exam. But I guess it's quite normal. 
Though I'm so sick of studying by now, that I'm watching some weird estonian TV shows, which probably have a really bad impact on me... Oh well, whatever entertains me at this point.
Baked some really scrumptious muffins to greet mademoiselle Kerti, who arrived today! So yeah, you don't even have to guess, who got a housemate back!
Aah, and let's not forget the marvellous weather for two last days - got soaking wet on both days while riding my bike to uni AND ofc the wind was so strong that it stopped me while I was riding downhill. Wth, seriously.

Niisiis, see on eksamieelne närvihaige, hirmunud ja ootusärevust täis postitus. Sel reedel kollitab mind mikro eksam ja ma ei suuda oma hirmu väljendadagi... Mis on üsna jabur, sest ma olen tegelikult üsna palju aega õppimisele kulutanud (mis ei garanteeri ofc, et ma midagi oskan... vähemalt kordasin materjali üle), aga eksam on esmakordselt täielikult elektrooniline, nii et minusugusele tere-ma-lõhkusin-jälle-mingi-tehnikajubina-ära neiule on see suht paljulubav. Nii et jahh, vähemalt lugesin KÕIK peatükid läbi ja tohin oma materjale eksamil kasutada - but you never know.... Eks need muremõtted on tegelikult normaalsed ja ma dramatiseerin üle.
Õppimisest on nüüdseks enam kui kõrini ning meelt lahutavad värsked "Õhtusöök viiele" osad. Arvan, et iga eestlane teab, mis klounaad selles saates sel nädalal aset leiab (kuldseid tsitaate tuleb robinal). Mille kõigega mu meelt küll lahutada ei saa siin ilmas.
Lisaks suutsin veel ühe hea põhjuse eile õhtul leida, kuidas õppimisest kõrvale hiilida - muffiniküpsetamine! Ikka selleks, et tervitada mademoiselle Kertit, kel muideks oli ka 2. jaanuaril sünnipäev ning kes täna saabus! 
Aa, oleks kuritegu jätta mainimata suurepärast ilma, mis eile ja täna meid rõõmustas - mõlemal päeval sain rattaga ülikooli poole vändates läbimärjaks. Lisaks oli tuul nii tugev, et allamäge rattal veeredes jäin seisma. No mida.




Lol, what is this.
Proof - Kerti is in da house. And she brought some cookies and licorice candy. So I approved her arrival.

2 comments

E said...

See on hea, et materjale saab kasutada - kui oled õppinud, on nendest palju abi ja leiad kiirelt oma märkmetest vajaliku üles.

No ja see Õhtusöök viiele on sellel nädalal tõesti.. jääb kangesti mulje, et meelega on selline seltskond "kuulsusi" kokku kutsutud. :D

Kriss said...

Ojumal, vaatasin kõik hetkel saadaval olevad osad ära - parim stressileevendi, pisar silmas :D Eks saatetegijad teavad, et rahvale läheb selline jama peale :D

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.