Friday, March 2, 2012

Sugar, sugar, So close and yet so far

Hess Is More - Burn 
   
(jee, taani muusika!)

kevadkuujuhhuu (1) 
Siis, kui peab õppima... otseloomulikult tuleb päike välja!
kevadkuujuhhuu (2) 
Jeg og min cykel või midagi taolist. Roostetab ja laguneb, aga teibiga kärab ka ajutiselt parandada. Ma lihtsalt ar-mas-tan rattaga sõitmist!
ljh 
kevadkuujuhhuu (7) 
Kerti ja roosad tulbid, mis ta sünnipäevalapsele ostis (ilmselt tahab, et kirjutaksin, et salajaselt austajalt, aga muahaha, I don't roll that way :D)
kevadkuujuhhuu (9) 

Hehe, üritasin eile produktiivne olla, aga nii kui oma hiina õpikuga diivanile kolisin, vajusid silmad vägisi kinni, nii et kaua ma küll õppida ei jaksanud.
Täna oli varajane äratus, läksime Kertiga kell 7.30 algavasse spinningutrenni. No kohe tulevad meelde spordilaagrid, kus samuti karmi päevaplaani järgi oli kell 8 hommikujooks, siis söök, siis 4 tundi kõrvetava päikse käes vehklemistrenni, jälle söök ja lõpmatuseni kestvad murumängud... Igatahes, ülimõnus, kui juba kell 8.30 oled väikse päevase spordiannuse kätte saanud, seejärel jooksin juba filosoofialoengusse ning siis passisin veel koolis ja tuupisin tuimalt hieroglüüfe. Eks näis, kunagi jõuan ka grammatikani.
Ilm oli muidugi ülikena, nii et sadamiljon korda "好久不见"(Hǎojiǔ bùjiàn ehk "long time no see") üle kirjutades (sest nagu ikka, on mul kalduvus siit-sealt mõni imepisike kriipsuke ära unustada, nii et kõik läheb rappa) muutus olemine üsna hapuks. Õnneks kutsus Kerti mind linna, nii et käisime pisut poode rüüstamas. Sain lõpuks kevadised ketsid, mille üle olen kohutavalt õnnelik, sest baleriinade jaoks on kohati siiski liiga vara, aga päris saapaid kanda ka nagu ei taha... H&M odavad canvas sneakers to the rescue!
Imede ime, seekord nägime linnas ka ainult t-särgis ja lühkarites taanlast (tavaliselt kantakse t-särgiga siin ikka pikki pükse või lühkaritega koos pusa/jopet). No selge, ma saan aru, et on soe... see tähendab siis kevadele kohaselt 7-8 kraadi, nii et, dude, palun!
Võtsin end lõpuks kokku ja vaatasin esimese osa "Suburgatory"t ära. Täitsa mõnus oli, meenutas "Mean Girls"e... nii et ilmselt lähen nüüd järgmisi osi avastama.

No comments

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.