Friday, March 23, 2012

Young, free and embracing the life

 Eilne pidu läks vist täitsa korda, jee! Alguses oli kerge paanika, sest nagu juba eelnevalt kahtlustasime, oligi helisüsteem täiesti kasutuskõlbmatu ning õhtu ähvardas muusikata jääda. Õnneks oli Lasse nii kena ja laenas oma arvutikõlareid... siinkohal kergitaks mõned ehk kulmu, et "ee, pidu arvutikõlaritega suures ruumis, khmmm...", aga tegelikult olid need ülivõimsad, nii et tunnen Lasse naabritele kaasa :D
Rahvast oli mõnuga, sünnipäeva saime ka vastuvõetud ning üks kursaõde suutis mind lihtsalt haiget moodi naerutada, uskumatu inimene lihtsalt :D
 Nunnud! :)
 Peo hostess'id, not amused taanlaste punktuaalsusega.
Jälle hunnik prantlasest vahetusõpilasi, kõigil mingisugune veider farmeri kostüüm seljas - hiljem mindi Tuttenisse (ülikooli baar, mis asub ühikate juures), kus oli nn "kevadpidu".
 Kerts, Adrian ja prantslasest party-girl Laetitiaaa! (haha, seda nime on nii lahe aljult välja öelda, nagu lauluviisike :))
Niisiis, aitab peopiltidest. Täna käisime ilusti peoruumi koristamas, nautisime ilusat ilma, nägime esimest liblikat ka sel aastal (kirju, jee!) ning otsustasime end premeerida jäätistega. Suund kodupoodi, Lidlisse!
 Banaani ja maasika sorbeed, mmmm.
 Ja muidugi tuleb seda süüa aias, päikse käes ning lühikestes pükstes, sest siin on NII SOE.
 Seejärel uurisime, mis meil aias toimub, igasuguseid huvitavaid nartsisse ja krookuseid ja muud põnevat leidsime.

 
Kena buketikese korjasime ka :)

Ühesõnaga... nii hästi läheb, tuju on sajaga laes! Kena nädalavahetust kõigile!

No comments

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.