Sunday, March 25, 2012

Superflot

Mario Basanov & Vidis feat. Kathy Diamond - In My System

Rahulik pühapäev jõuksis ning seejärel rannas õppides. Päike küpsetab päris mõnusasti juba, ehk saab üks teatud väga kahvatu isik ka lõpuks väikse päevituse, mmmm. 
Eile käisime Tautvilega õhtu poole rannas jalutamas ja küpsiseid ning viinamarju mugimas ning absoluutselt KÕIK linnaelanikud olid ka vist seal, no nii palju rahvast sibas ringi. Ja kõik kohvikud, mis sadamasilla kõrval, rannapromenaadil asuvad, on juba oma terrassid avanud ning ühtegi vaba kohta ei paistnud olevat. Oleksin ka eilsest hea meelega pilte teinud, aga no muidugi on ju kevadilm petlik ning kui kella viie ajal on isegi okei kerge jakikesega ringi tatsata, siis tunni aja pärast on juba üsna jahe ning ei raatsi käsi taskust väga välja võtta. Ohh, kuidas ma end kirusin, et kindad koju jätsin.
Hispaanlased ja mehhiklased - u so funny.

Hiina keele eksam läks hästi, jippijee, motiveeris kohe pisut rohkem tegutsema selle nimel :)

Peaceful Sunday at the gym and later on studying at the beach. The sun is shining so nicely these days, so hopefully a certain very pale girl will get a tan soon.
Hung out with Tautvile yesterday at the beach, ate some grapes and cookies made by her and I must say, basically everyone from Sonderborg was at the beach! And all the cafes have opened up their terraces by now, and trust me, there weren't many free spots left. Would've loved to take photos of that also, but this spring weather is darn sneaky and even if it was okay to go out with a light jacket around 5 p.m. then already an hour later it got pretty chilly, so I didn't want to take my hands out of the pockets anymore. Scumbag gloves, why did I leave you at home?
Spanish and mexican people - I must say , u so darn funny.

And my chinese exam went darn well, this motivates me even more to study harder :)

No comments

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.