Tuesday, August 14, 2012

Muraste part I

Yaël Naïm - Toxic
   
 Viimases postituses mainisin põgusalt, et peale kaljult laskumist käisime ka pildistamas. Plaan sündis üsna rutakalt, eelmisel õhtul leppisime lihtsalt asukoha kokku ning samal hommikul haarasin hunniku meiki ja natuke riideid kaasa. Meisterdasin sel puhul isegi reflektori - suurem tükk pappi ning natuke fooliumi and le ready. Ausalt öeldes mind üllatas, kuidas nii lihtne asi annab piltidele nii palju juurde.
Parim nali kogu loo juures oli muidugi see, et keegi ei viitsinud korralikult kaarti uurida ja mõisa asukohta meelde jätta, nii et peale ekstreemsemaid elamusi ja kohustuslikku maapoe-peatust (veendusime taaskord, et maapoodide kaubasortiment on täis üllatusi ning jäätisevalik teenis üleüldise heakskiidu) polnud meil aimu, kuhu suunduda. Peatusega koos tiirutasime ühel alal pea tund aega kokku, kuniks otsustasime natuke edasi sõita... ja seal see siis oli. Pff, isegi torn paistis võsa tagant välja, aga neetud Google maps näitas sootuks mingit muud asukohta. Ehk siis järgmine kord võiks suunajuhised ikka ilusti selgeks teha, oeh.
Saime mõned kohalikud publikuks ka, peletasime nad viisakalt kuskile põõsa alla kükitama (õigemini nad olid väga nõus meile mõisatreppi vabastama ning tahtsid kõrvalt pealt vaadata) ning aeg-ajalt kuulsime sealt suunast siis eepilisi elutarkusi.
Ühesõnaga... siin on esimene ports pilte, stay tuned for part II!
//
So I kinda mentioned in my last post, that after cliff-decenting we also had a photoshoot. 
Used a DIY reflector for the first time, so I'm surprised how much it adds to the photos.
We were also careless enough not to memorize the road to the manor, so including a village-shop ice cream break it took us like an hour to find the place. I'll just keep that in mind for next times to always check the exact 'til the location.
Anyways, long story short, here is the first bunch of the photos, stay tund for Muraste part II!









3 comments

Anette said...

ülihead pildid! :)

My Giang said...

Danke :D
Bestimmt! Irgendwie findet man immer was Schönes :)
Wow, sehr tolle Fotos!

Evia said...

Beautiful model and pictures of course :) And this song really suits for atmosphere :)
Evia x

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.