Sunday, September 9, 2012

Start

Cat Power- Free
   

Vasakul on üks uutest eestlastest, Kristiana - kah Viljandi tüdruk, nagu Kerti! Jaaaaa ta on supervahva :)

Oh jeez, I've been totally neglecting this blog. Terve nädal on nii mõnusalt tegus olnud, I love it.
Uus aasta, uus semester, uued tudengid, uued õpsid, vihikud, eesmärgid, võimalused, soovid jnejenjne. Esimene kord elus, kui ma tõesti usun ütlust "kõik on uus septembrikuus".
Hiina keele tunnid on sel aastal veelgi raskemad, igasugused etteütlused ja mini-kontrolltööd on nüüd lisandunud tavapärastele mid-term eksamitele. Üks tarkus, mille eelmisest aastast kõrva taha panin, ja mida nüüd igati rakendada püüan, on kohe õppimisega alustamine. Nagu tõsiselt. Mäletan, et aasta tagasi möödus esimene kuu niisama sihitu lällamise peale ning siis tuli kohe hiina keele eksam peale, mis ehmatas mu täiega ära - valmistumiseks jäi minimaalselt aega. Ja nagu elu on näidanud, siis tegelkult pean iga päev kirjutama, lugema ja hääldust harjutama. 
Hard work will pay off, though. Sel aastal hakkab vaikselt asjaajamine ka pihta. Ehk siis vahetusaasta planeerimine. Üleüldse tahan kõigepealt muljeid kuulda äsja Hiinast naasnutelt, aga kogu olukord ainult lisab õhinat ja motivatsiooni tegutsemiseks! 
Nädala sees jõudsime veel uue semestri esimese Tutteni-käigu ära sooritada. Peab võimalust kasutama, kuni freshmenid veel viitsivad seal käia ja kino teha, edaspidi vajub kogu asi vist taaskord ära, nagu eelmisel aastal. Uued/vanad näod, palju tantsu ja private party. 4.30 tuttu ja kell 8 haigutasin juba statistikas ning möllasin Exceli programmiga, mida elu jooksul vaid paar üksikut korda olen lahti teinud oma arvutis ja sedagi kogemata, kui kursoriga Word'ist või Powerpoint'ist mööda klikkasin. 
Laupäeval oli ka Intro Party, üsna suur pidu, mis on sissejuhatuseks tervele uuele kooliaastale. Palju tantsu ning kõht kõveras naermist. Ja muidugi jõudsin tööle ka nädalavahetusel. Hetkel olen motivatsioonist pakatamas, niisiis on see nädal lihtsalt suurepärane olnud - mitte ühtki tegevuseta hetke! Hah, loodan, et seda motivatsiooni ka edaspidiseks jätkub.
 

No comments

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.