Friday, September 14, 2012

Weekend - again

Friendly Fires - Hurting (Tensnake remix)
   



Mh, juba reede? That was fast.
Kolmapäeva õhtul käisime Pub Crawl'i afterpartyl. Pub Crawl on siis selline igaaastane uute tudengite üritus, kus makstakse väike osalustasu ning siis minnakse linna pubide tuurile. Toimuvad mängud, igas baaris saab joogi või kaks ja ee... eks ta selline sotsialiseerumise üritus on. Kolmanda semestri inimesi sinna ei lastud, kuid õnneks pääsesime afterpartyle, mis oli juba avatud üritus. Esimese sealviibitud kümne minuti jooksul võin ausalt öelda, et nägin liiga palju. Ei tea, mida see purjus inimese aju kokku mõelda suudab, kuid inimesed võiks arvestada, et samas ülikoolis peab veel ca kolm aastat käima. Teisel nädalal oma margi maha tegemine pole vist kõige mõistlikum teguviis. Oh well, igaühe enda asi.
Eile käisin jälle trennis. Täna kartsin lihasvalu, mille ilminguid suutsin kolme esimese loengu jooksul vältida, nii et hakkasin juba muretsema, et kuidas nii karm trenn siis kuidagi ei mõju. Kohe kui trepist alla hakkasin minema, oli tulemus tunda... Pole paha, pole paha.
Lõpuks ometi suutsin kellegi nõusse saada oma ratast parandama, nii et nüüd olen taas valmis sadulasse istuma! Ja mul vedas kohutavalt, et ma ei viinud seda rattapoodi, nagu algselt plaanisin ega kulutanud 500dkk kummi vahetuse peale. Kumm oli okei, asi oli hoopis ventiilis, mis mingil kummalisel põhjusel ei lasknud õhku läbi. Nii et lõpp hea, kõik hea ja kursavennale peaks tänutäheks paar õlut välja tegema.
Teine 3-tunnine statistika loengute kuhil ja ma ei suuda ära kiruda TSG'd, mis ei pakkunud meie klassile informaatika tunde, sest Exceli programm valmistab peavalu. Eriti kell 8 reede hommikul.

No comments

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.