Monday, November 12, 2012

There must be somebody else who can take your gaze away

Morrissey - If You Don't Like Me, Don't Look At Me 
 

 DSC_0133

DSC_0129
 
DSC_0132
Nädalavahetus läks töö tõttu üsna kurnavaks kätte (mõlemal päeval oli äratus kell 5 hommikul, et kuueks tööle jõuda), nii et eilseks õhtuks olin laip mis laip. Egas siis ei saa ju varem magama minna, kui enne kukke ja koitu peab ärkama! Hakkasin juba kaheksa paiku õhtul tasakesti ära vajuma ning kella 11 ajal, kui pea patja puudutas, olin momentaalselt out. 
Sel nädalal on ilmselt Sonderborgis üks aasta põnevamaid sündmusi, CSR awards, mis tudengeid puudutab vaid nii palju, et osad loengud jäetakse ära, sest üritus toimub meie ülikoolihoones Alsionis. Muidu see auhindade jagamine meid ilmselt väga ei sügaks...
Igatahes, Sonderborgi jaoks on see ilmselt väga suur au seda üritust läbi viia, sest selle nimel veab end siia kohale täitsa tähtsaid  ninasid. Eelmise aasta staariks oli Al Gore, sel aastal teeb lühivisiidi *tratatatatatrummipõrin* Bill Clinton! Meeletult põnev, aga taaskord see tavatudengit väga ei kõiguta, sest Clintoniga samasse ruumi pääsemiseks ning ta kõne kuulamiseks peaksime nii umbes 600 eurot piletiraha välja köhima. Nii et ma lihtsalt lohutan end teisipäeval ja kolmapäeval mõttega, et hingan kunagise USA presidendiga sama õhku, tammun sama maapinda ning ee... viibin samas hoones (no hiina keele tunde ei jäeta vist siis ka ära, kui Alsion maa alla vajub, jeebus, meie õpsid polnud teadlikudki, et Clinton siia tuleb).
Kibestumiseks pole siiski põhjust, sest november on selletagi põnev - meid väisab ikka üsna palju külalisi! Vaid loetud päevad tagasi olid Kerttu ja Marjut siin, kohekohe saabub Kerti boyfriend Adrian nädalakeseks ning eile ostis Maris oma lennupiletid Taani ära! Nii et novembris on meie korter nagu läbikäigukoridor :D (ning endiselt on kõik sõbradtuttavadsugulased meile külla oodatud!)
Päevastest tegemistest nii palju, et ostsin Nettost 2,2 kilo mandariine ning nüüdseks olen neid niipalju söönud, et lähen varsti tsitruseliste ületarbimisest täpiliseks (dno, ma ei ole ju ometi ainus, kes väiksena jõulude paiku rohkest mandariinide mugimisest täpiliseks läks? teate ju küll, millest räägin?).

No comments

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.