Monday, August 12, 2013

You Know What I Mean

Cults - You Know What I Mean 

DSC_0046

DSC_0049

DSC_0058
Otsustusvõimetu, nagu ma olen, seisin Joiki riiuli ees oma pool tundi ja passisin ja nuusutasin kõik kreemid läbi ning ikka ei suutnud välja mõelda, millist tahaks. Nii et lõpuks haarasin ühe huupi - rohelise õuna kreem! Ja see neetud Maybelline'i Polka Dots küünelakk näeb purgis kordades parem välja, kui küüntel ja selle küüntelt mahavõtmine on üsna kohutav kogemus, mida niipea korrata ei soovi.
DSC_0063

Mõnusalt vihmane augustikuu, mis tekitab septembri- ja sügisigatsuse. Mul on kummaline soov kohalikust supermarketist endale hunnikutes koolikaupa kokku osta - vihikuid, markereid, päevikuid jnejne... The nerdy kid in me never dies.

3 comments

Anonymous said...

Jeah, see paganlik Polka Dots. Ise hõõrusin küünelakieemaldiga, mis ei aidanud üldse. Siis sooja vee all ja küünega õrnalt "kraapides", mis ei teinud küüneplaadile sugugi head ... Nüüd seisab nukralt riiulil. :)

Evamaria said...

Kohe, kui nägin seda pilti, kus oli peal ka maybelline'i küünelakk, käis mul peas enne mõte, kui tekstinigi jõudsin, kuidas sa küll selle maha said. Pudelis on lakk imeline, küüntel natuke igavam, kuid siiski lakiks uuesti. Vähemalt see oli mu mõte enne, kui lakki eemaldada proovisin. Õudne! Ma ei kujuta ette, kui kaua ma oma küünte ümber hoidsin küünelakieemaldajast läbiimbunud vatti ning hiljem ka küüsi hõõrudes, kuid miski ei aidanud.

Kriss said...

Ma ei olegi siis ainuke! Millegi pärast arvan, et need lakid küll suure populaarsusega ei hiilga ja kaovad üsna peagi müügilt.

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.