Thursday, September 19, 2013

Nanjing East

Trippisime Nanjing East Road'il - startisime kolmapäeva varahommikul ja juba siis oli tänav rahvast pungil!
//
On Wednesday early morning we went to Nanjing East Road and already then the street was super crowded!
DSC_0499
Morning workouts
DSC_0502
Järjekord pagariäris, kõik tahavad kuukoogikesi osta, sest Kuufestival on ju tulekul ja see vajab tähistamist!
 //
The line to the bakery, since everyone wants to buy mooncakes for the Mid-Autumn Festival DSC_0508
DSC_0511v2
DSC_0519
DSC_0521
DSC_0522
DSC_0524
DSC_0526
DSC_0530
DSC_0532
Millegipärast märkasin alles täna parki läbides, et seal on mõnus bambusdžungel
//
For some reason I noticed only today, that there's a huge bamboo jungle in a park near the campus

DSC_0534
Täna on Kuufestival Hiinas, sel puhul käisin Carrefour'i supermarketis ja ostsin endale proovimieks pisikesi kuukoogikesi + 2 suuremat. Ilmselgelt mitte nii head, kui värsked pagariärist ostetud real deal mooncakes, aga khm... tundub jabur seista koogi pärast järjekorras, mis koosneb nii umbes sajast inimesest.
Viisin siis degusteerimise läbi, osad olid ikka väga veidrad, aga õnneks ühtki lihaga ei ostnud (kook ja liha ei tundu ahvatleva kombona). Maasikamarmelaadiga koogike oli täisa mõnna, kuigi see on väga ebatavaline maitse. Tavaliselt leiab rohelise tee, punase oa pasta või lootoseseemne pastaga kooke, kookose, duriani või jamssiga võib neid ka leida.
Mingit muud moodi ma seda ei tähistanudki, võtsin lõpuks end niipalju kokku, et õpikutekste tõlkima asuda, seega olen rahulikult kodune ja õpin praegu.
//
Today is the Chinese Mid-Autumn Festival, on this occasion I went to Carrefour and got some tiny mooncakes + 2 bigger ones. Obviously not as good as the ones from a bakery, but I personally find it ridiculous to wait in line of about 100 people to buy a goddamn cake/bun thingy.
I did a little sample tasting, some of them were straight up weird, though in general I'm just happy I didn't get any with meat (cake and meat doesn't mix well in my mind). I liked the one with strawberry marmalade, though it's a rather strange flavour, the usual fillings for mooncakes are either green tea, read bean past or lotus seed paste, I've also seen a lot of cakes filled with coconut, yam or durian.
So basically this was my boring Mid-Autumn celebration, otherwise I've just gotten myself motivated enough to finally start translating all my book texts, so now I'm just cozyly chilling at home and studying.

2 comments

Unknown said...

Väga äge! Tundub, et huvitav seiklus ootab sind seal ees!
Kui kauaks sa sinna jääd?

Kriss said...

Tõepoolest, siin on ka pealtnäha tavaline argipäev vägagi seiklusterohke :D Plaanin siia jääda umbes järgmise suveni, ehk vähemaks/kauemaks...

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.