Sunday, November 3, 2013

Super Special Sunday

Täna oli väga eriline pühapäev, sest võtsime end kokku ja tegime kaneelirulle!
Tundub ju, nagu väga tavaline tegevus, mis? Noh, Hiinas küll mitte. Eriti, kui elada ühikas ja paari ruutmeetrises köögis pole ahju, mille peale minusugune amatöör-pagar ärevile läks. Õnneks on meil Åse, kel on oma elamine väljaspool campust ning lausa pisike ahi köögis! 
Käisime hommikul mitmest poest koostisaineid kokku ostmas ning saiakesi valmistades pidime ekstra leidlikud olema, sest jahvatatud kaneel on siin haruldus ja maksab palju. Niisiis istusime kordamööda ja riivisime kaneelikoort nii umbes poolteist tundi. Kõike jagus õnneks täpselt, saiakesed mahtusid mini-ahju ära ja lõpuks asusime saiakeste ning kohviga einestama. Üle pika aja üks tõeliselt nauditav brunch!
 //
It was a remarkable Sunday, since we finally made it to baking!
Sounds like an every day thing, but not in China! Especially if one lives in a dorm with a kitchen of only a couple of square metres, that certainly cannot fit an oven into it. The amateur baker in got anxious with that realization. Thank god we have Åse, who lives away from the campus and even has have a tiny oven.
So we started our day with some grocery shopping, then had to figure out how to ground the cinnamon bark we had. But everything turned out fine  and soon enough we had a nice time eating buns and drinking coffee. First time baking was a success!

No comments

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.