Monday, August 11, 2014

Moments

Summer so far
What's been up? Well, I've been rediscovering the simple, yet delicious and healthy banana ice cream dessert. Vegan, no added sugars or any other nasty stuff. Just goold ol' frozen banana. I like to add cocoa nibs and coconut to mine.
//
Mis toimps'? Nooh, ma olen taasavastanud lihtsa ja imemaitsva & tervisliku banaanijäätise maiuse. Vegan, ilma ühegi raasukese lisatud suhkruta või muu jamata. Tavaline külmutatud banaan. Eriti superb on lisada selle sisse purustatud kakaoube (müügil nt. Solarise toidupoes, maitseb nagu mõru šokolaad) ja riivitud kookost.
Summer so far
And sometimes I like to mix it up by adding frozen berries - here we have nana ice cream with some frozen black currants + some peppermint leafs.
//
Ja vahel muudan nanajäätise põnevamaks ja lisan külmutatud marju, näiteks siin on mustsõstrad ja väheke piparmündi lehti.
Summer so far
Then again, I've been tryig to see my friends as much as possible. It's funny how despite the long distances and years of being away some friendships have stayed solid and strong.
//
Lisaks kõigele olen üritanud kokku saada sõpradega nii tihti, kui võimalik. Naljakas, kuidas mõned suhted püsivad soojadena ka peale aastaid välismaal ning vaatamata pikkadele vahemaadele, mis meid lahutavad.
Summer so far
Summer so far
Summer so far
Basically, the weather's fine, the sun is shining and life's good! Now, all I need to do, is figure out my next move...

No comments

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.