Sunday, April 19, 2015

Rainy Copenhagen



Mulle meeldib Kopenhaagen. Väga. Sel on suurlinna vibe ning samal ajal, kuna see on siiski Taani, on kohalikud suurlinna kohta ebatavaliselt viisakad ja sõbralikud. Erandiks vaid olukord, kui keegi peaks julgema astuda jalgratta rajale, mis sealmail võrdub sotsiaalse enesetapuga (ja teades, kui brutaalsed on Skandinaavia jalgratturid, kui keegi seadusi ei järgi, siis oleks see ka niisama suitsiidne teguviis).
Terve päeva sadas vihma ning olu üsna jahe, seega ei jalutanud ma nii palju ringi, kui oleksin soovinud... Aga see oli võrratu vahepeatus sellegipoolest.
//
I like Copenhagen. I like it a lot. It's got the big city vibe, however, as it's still Denmark, people remain polite and friendly. As long as you don't step on the bicycle lane, which pretty much equals to committing a social suicide (not to mention the whole act being a bit suicidal in general, as the cyclists in Scandinavia tend to get brutal when someone dares to misbehave on their bike lanes).
It rained the whole day and it was cold, so I didn't walk around as much as I would have loved to... but it was lovely nevertheless.

No comments

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.