Sunday, November 30, 2014

1st Advent Sunday

Terve nädala on jõledalt jahe ja tuuline olnud, nii et suutsin pisut külmetada. Ingveri-sidruni tee ja Strepsilsi pastillid on mu lahutamatuteks kaaslasteks olnud.
Reedel oli kooli suures saalis igaaastane jõulupidu. Sel aastal õhtusöögist osa ei võtnud, läksime ise oma seltskonnaga Bella Italia restosse ja sõime hoopiski seal. Lõpetuseks tellisin ühe uskumatult kange americano kohvi, nii et Alsioni jõudes tudisesin endiselt ja olin hyper järgnevad 2 tundi. Muidu nalja sai kuhjaga! 
Hahah, ühel hetkel läksime väljapääsu juurde õhku hingama, aga kuna ma ei tahtnud veel haigemaks jääda, siis läksin tagasi sisse sooja ja seisin aknaklaasi juures, kus väljasolijad mulle nägusid tegid ja ma siis tegin neile tantsuliigutusi vastu. Muidugi väljas oli pime, nii et selleks, et sees olles teisi näha, pidi ekstra pingutama. Lõpuks läks mingi kutt mööda, jälgis mind pisut ja küsis, et misasja ma üksi tantsin seal. Näitasin seepeale aknaklaasi suunas, et ole nüüd, ma siin sõpradega koos ju tantsimas. Kutt vaatas segaduses pilguga aknaklaasi suunas, vaatas mind ja noogutas, et "selge... sõpradega" ning ruttas minema :D 
Täna küpsetasime piparkooke (minu tehtud taignast, wehoo ) ja alles on neid praeguseks täpselt kolm.
//
It's been so cold this whole week, no wonder I've caught some flu. Ginger-lemon tea and Strepsils cough drops have been my companions this whole time.
On Friday we had the annual Christmas Party at Alsion. We didn't go to the dinner part, instead we headed to Bella Italia restaurant for some mediterranean food. I finished my meal with some super strong americano, which made me hyper for the next 2 hours. It was loads fun! 
There was this one moment, when we headed out to the meain entrance to catch some fresh air. Since I'm stuck with the flu, I went back inside and stood next to the glass where I could see the guys standing outside and they'd make me faces and I'd make goofy dance moves right back at them. Of course, as it was dark outside, it was really a struggle to see the people standing outside. So while I was dancing, some guy walked past by, looked at me and went like "uhuh, dancing on your own?". I pointed to the window and was like, come on, no, I'm dancing with my friends. The guy gave both me and the window a startled look, mumbled "sure, friends" and rushed away :D
I'd made the dough for gingerbread cookies a few days before and today we finally baked them! Only three cookies left by now.

Meie "hambavalu" pilt
//
The "toothache" photo


DSC_0026
DSC_0008

2 comments

Kristi said...

Nii vahva on teid Carmeniga kõrvuti näha :3

Ja praegu mõtlesin selle peale, et sa oled nii tubli, et sa oma (nagu ma aru olen saanud, siis) meeletu elutempo kõrvalt veel blogida jõuad ja pildistada jõuad ja üldse nii tubli oled! Oled üks suur motivatsioonihunnik :)

Kriss said...

No nii meeletu see ka ei ole, hah, ma olen pisut paanitseja oma tegemistes ja muretsen üle kõigega :D Blogida ja pildistada meeldib mulle igatahes väga, seega üritan mingit järjepidavust ikka hoida vaatamata kõigele :)
Aitähh!

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.