Friday, February 10, 2012

New Semester

Cro - E▲SY
 
Viimane hommik ning vaade Tallinnale.

Back in Sonderbronxxxx (jahh, nii me seda kutsume).
Üks huvitavamaid kogemusi on öösel kell 2 täiesti tühjas rongis sõitmine, omamata kindlat teadmist, kus hetkel asud. Hea mõte oli vaadata reisi ajal filmi "The Machinist", mis oli parajalt twisted ning tekitas hirmujudinaid, eriti super oli ka see, kui filmi lõppedes kadus vagunist elekter ning jäin kottpimedasse vagunisse üks istuma. Ja lõpuks poole nelja ajal, kui kõigest väest üritasin veel ärkvel püsida, et peatust mitte maha magada, muutus tühjas rongis loksumine üsna sürriks... Ehh, nii veider reis oli.
Iroonilisel kombel koduvoodisse pugedes enam magama ei jäänud ning roomasin juba mõne tunni pärast vapralt loengusse, et hiina keeles end üliuimasena tunda + mul ajasid kõik need uued sõnad ja hieroglüüfid hirmu nahka. 
Eile passisin peale loengut kodus, ei viitsinud enam absoluutselt kuhugi minna ning tegin "Gossip Girl"i megamaratoni. Täna suutin end juba veidike enamaks sundida, käisin hommikul jooksmas (aaahh, niiiii hea tunne üle pika aja!), tegin kohvri täiesti tühjaks ja panin selle lõpuks jalust ära ning mõtisklen nüüd, mida lõunaks teha... (ja paar sarja osa vaatan ka veel ära :D)
Pai mulle selle eest, et suutsin siinse pangakaardi pin-koodi ära unustada ja kassas piinlikku olukorra tekitada... Ja kohe kui poest väljusin, meenus see jälle, ups... õnneks jäi Lidl tee peale, nii et oma toidukraami sain ikka ära ostetud. Lõpp hea, kõik hea.

No comments

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.