Thursday, February 16, 2012

Retail Therapy

Austra - Beat And The Pulse

 Apparently leidsin Sonderborgis tavalisest pisut põnevama poe, kui Vero Moda ja H&M. Jepp, Cheap Monday on ka siin saadaval.
Yummy in my tummy - hea lõuna köögivilja ja tuunikala salatiga.
Peale väheseid unetunde (hilja magama, öösel kell kolm mini-äratus, et pub crawl'ist osavõtnud Kerti koduuksest sisse lasta, seejärel kell 6 äratus ning kell 8 loengusse) ja paari hiina keelt vajasin väikest retail therapy't. Allahindluselt võib veel hunniku XXXL asjade seast leida ka midagi ilusat + uuu, mis kõrvarõngas.
Nüüd pisut puhkust, seejärel taani keele tund ja jooga. Üleüldse algab tänasega nädalavahetus (kuigi täna võtame rahulikult :)), nii et elu on lill! (va. fakt, et kuu aja pärast ongi hiina keele mid-term eksam, urr, nüüd peab tuupima).
Hmm, ma pole vist maininud, et nüüdsest meil enam organisatoorse käitumise ja hiina ajaloo tunde pole, asemele tulid marketing&tarbija käitumine ning filosoofia, mis alles märtsist algab (seetõttu ka reedesed vabad päevad). Marketingis võime ettekandeid teha erinevate reklaamistrateegiate kohta, me Kerti ja Michelle'iga võtsime fashion industry. Seda justnimelt Roberta Eineri blogis ilmunud huvitavast postitusest, kus oli juttu sellest, kuidas moeäris reklaami tehakse, improved reality't müüakse jne... Ausalt, ülipõnev teema, ei jõua ära odata, millal alustame! (kahju, et ettekanne on suulise hiina keele eksamiga samal päeval... argh)

No comments

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.